30 december 2016

Treatment Room

DE TREATMENT ROOM

De oplossing voor al jouw haar- en hoofdhuidproblemen!

**Bij Koffijberg Hairdressers we’re all about hair.****Dat is natuurlijk vanzelfsprekend, wij zijn tenslotte haar professionals en geloven dat je met de nieuwste en juiste technieken je conditie van je haar en hoofdhuid kunt verbeteren. In dit artikel vertellen we jou welke behandelingen**wij je kunnen aanbieden om van die vervelende haar- en hoofdhuidproblemen af te komen. Lees je mee?

Haar- en hoofdhuidproblemen

Wist je dat ongeveer 60% van de vrouwen en 40% van de mannen een gevoelige hoofdhuid heeft? Haar- en hoofdhuidproblemen kunnen voor vervelende pijnlijke en gevoelige ongemakken zorgen, de redenen hiervoor kunnen sterk variëren. Je kunt denken aan verschillende haar- en hoofdhuidproblemen zoals roos, eczeem, puistjes, schilfers en/of je wilt je haar in een betere conditie brengen aangezien het nu niet glanst, beschadigd of pluizig is. Met de juiste verzorgende behandeling verbeteren wij de conditie van jouw haar en hoofdhuid.

Treatment room

In onze salon bevindt zich een speciale afgesloten treatment room waarbij wij met een geavanceerde camera de conditie van je haar en hoofdhuid in beeld brengen. Op basis hiervan adviseert een van onze kappers je over een custom made behandeling en welke producten wij voor jouw behandeling gaan gebruiken.

Hoe ziet een treatment room behandeling eruit?

Samen met één van onze kappers, selecteren wij een behandeling en kan je fijn gaan relaxen in een van onze massagestoelen. Wij verbeteren ondertussen de conditie van je haar en hoofdhuid met de speciaal op jou afgestemde verzorging en onze hightech tools (clarisonic brush en micronizer). Met deze tools komt de verzorging nog dieper in je haar en hoofdhuid terecht. Uiteraard ontvang je een heerlijke uitgebreide hoofdhuidmassage en drogen wij je haar. Na de behandeling adviseren wij welke producten je het beste thuis kunt gebruiken, zodat je jouw hoofdhuid en je haar optimaal ook thuis kunt verzorgen! Deze producten kun je na de treatment met 25% korting aanschaffen in de salon.

Welke zes verschillende behandelingen zijn er?

In totaal hebben we zes verschillende behandelingen waarbij we werken met de merken Keune en Kérastase. Je kunt een behandeling boeken van 30 minuten, maar ook van 60 minuten, uiteraard is dit geheel afhankelijk van jouw wensen. De zes behandelingen kunnen bestaan uit een ultieme Keune So Pure welness experience tot een Kérastase hoofdhuid behandeling waarbij de hoofdhuid wordt gezuiverd in drie stappen met o.a. een shampoo, klei scrub, masker en Clarisonic brush. Ook voor beschadigd haar met gespleten punten is een speciale behandeling ontwikkeld waardoor het haar van binnenuit weer wordt opgebouwd.

Wil jij geen last meer hebben van pluizig, onhandelbaar haar of wil jij nu eindelijk ook eens af van die vervelende roos in je haar? Verwen jezelf dan eens met een van onze Treatment room behandelingen. Bekijk hier al onze behandelingen of neem direct contact op voor het maken van een afspraak via telefoonnummer 020-673 23 74, Whatsapp 06-47882233, per mail receptie@koffijberg.nl  of klik hier.

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo