30 december 2016

Tools Treatment Room

Micronizer

Deze miniatuur air compressor corrigeert aandoeningen en voorkomt terugval van problemen door middel van het aanbrengen van kuren tegen haaruitval, roos en een gevoelige hoofdhuid. Eén toepassing van deze micronizer heeft de efficiëntie van 3 shampoos en daarnaast een verzachtende werking gedurende 48 uur lang.  <<pagina terug>>

Clarisonic

Met de Clarisonic brush en een bad dat past bij de behoeften van de gast, wordt het haar gereinigd. Deze innovatieve brush zorgt voor een effectieve reiniging; hij verwijdert 6 keer meer onzuiverheden versus een handmatige reiniging. De Clarisonic brush reinigt porie na porie en zorgt teven voor activering van de microcirculatie, door een beweging van 300 micro-rotaties per seconde.  <<pagina terug>>

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo