Koffijberg

Kerastase Hoofdhuid Ritueel

Kérastase - Hoofdhuid (30 minuten)

Als je last hebt van roos en schilfers en/of een vette en/of een geïrriteerde hoofdhuid is dit de behandeling voor jou.

Dit ritueel zuivert de hoofdhuid en haar in drie stappen. De shampoo, het masker, de klei scrub en een speciale borstel, de Clarisonic brush, zorgen voor een intense en directe verlichting van de problemen. Om het behaalde resultaat te behouden, moet je je haar en hoofdhuid ook thuis een paar keer behandelen.

Clarisonic

Met de Clarisonic brush en een bad dat past bij de behoeften van de gast, wordt het haar gereinigd. Deze innovatieve borstel zorgt voor een effectieve reiniging; hij verwijdert 6 keer meer onzuiverheden versus een handmatige reiniging. De Clarisonic brush reinigt porie na porie en zorgt tevens voor activering van de microcirculatie, door een beweging van 300 micro-rotaties per seconde.

De Treatment room

De oplossing voor haar- en hoofdhuidproblemen

Heb jij aandacht voor de conditie van je haar en hoofdhuid? En wil je die verbeteren? In onze Treatment room brengen wij met een geavanceerde camera de conditie van je haar en hoofdhuid in beeld. Op basis hiervan adviseert een van onze kappers of kapsters je over een custom made behandeling en over onze producten.

De producten voor thuisgebruik kan je in combinatie met deze behandeling direct met een korting van 25% aanschaffen.

Als je een van onze behandelingen hebt uitgekozen, ga je fijn relaxen in een van onze massagestoelen. Wij verbeteren ondertussen de conditie van je haar en hoofdhuid met de speciaal op jou afgestemde verzorging en onze hightech tools (de Clarisonic brush en de Micronizer). Met deze tools komt de verzorging nog dieper in je haar en hoofdhuid terecht. De behandeling is inclusief het drogen van je haar en een uitgebreide hoofdhuidmassage.

← Terug naar de homepage

Volgen
Volgen