17 januari 2023

Nieuw: Symbiose van Kerastase

Met veel trots presenteren wij onze nieuwe lijn ‘Symbiose’: de cellulaire anti-roos haarverzorging. Een uitgebreid gamma om roos op zowel de korte als lange termijn tegen te gaan. Luxe en effectiviteit gaan hand in hand voor een zintuigelijke ervaring met een sensuele, frisse citrus geur.

Ontdek Symbiose en de nieuwe anti-roos haarverzorging voor iedere vrouw. Symbiose is een échte must-have voor; een vette/ droge gevoelige hoofdhuid met neiging tot roos. De nieuwe lijn transformeert uw haar en hoofdhuid van roos voor: 2x meer glans, +97% vochtigheid, onmiddellijke verwijdering van dode cellen tot 7 weken. Kom je de nieuwe collectie van Symbiose ontdekken bij ons in de salon?

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo