16 augustus 2021

Nieuw! Metal Detox!

Dit is dé baanbrekende innovatie van 2021. Jouw kleurbehandeling zal nooit meer hetzelfde zijn. Je lichaam detoxen kent iedereen. Het betekent dat je je lichaam ontgiftigt en dus helemaal reinigt aan de binnenkant. Met Metal Detox doe je hetzelfde maar dan met je haar, dus je gaat het haar detoxen. Hierdoor wordt een kleuring en verzorging nog beter opgenomen in het haar. Kom nu langs in onze salon om het uit te proberen, wij zijn fan! Wist jij dat er metalen in jouw haarvezels zitten? Dit belemmert de opname van kleur en verzorging. Metal Detox claimt 87% minder risico op haarbreuk en een nog betrouwbaarder kleurresultaat! Vanaf de eerste toepassing zorgt Metal Detox voor een groot verschil in het eindresultaat van jouw favoriete kleur of balayage. De helderheid en de algehele conditie van het haar waren nog nooit zo goed. Wij bieden deze service gratis aan bij elke kleurbehandeling! 

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo