20 mei 2021

Fusio-Dose: Een gepersonaliseerde in-salon service voor directe haartransformatie

Wanneer haar droog, dof of gewoon niet op zijn best is, dan is Fusio-Dose de Kérastase behandeling voor jou, exclusief beschikbaar in de salon. Het haar is snel getransformeerd en volledig hersteld.

Zelfs wie het haar uitstekend verzorgt, heeft weleens een boost nodig. Stress, styling en omgevingsfactoren kunnen het haar geleidelijk verzwakken, waardoor het er droog en dof uitziet en niet meer valt zoals jij het graag wilt. Als dit het geval is, is er een snelle en makkelijke oplossing hiervoor bij jouw dichtstbijzijnde Kérastase salon: Fusio-Dose. Het is een systeem van geconcentreerde formules en boosters die jouw stylist kan personaliseren voor een zacht, glanzend en gezond haar.

Omdat we in juni 2021 onze 45ste verjaardag vieren als salon bieden wij de Fusio-Dose aan met 45% korting. Hopelijk tot snel in de salon! 

5 Concentrés en 6 Boosters

Er zijn meer dan 30 verschillende combinaties mogelijk om dofheid, haarbreuk, kleurbehoud en voeding te behandelen De Concentré zorgt voor de primaire haarbehoefte en de booster zorgt voor de secundaire behoefte waardoor je het beste hebt van twee werelden. Het haar is zichtbaar gezonder, glanzender en sterker. Wanneer jij en jouw haar een boost nodig hebben, dan is Fusio-Dose het antwoord.

Jouw Gepersonaliseerde Behandeling

Jouw stylist maakt een diagnose van jouw haar en creëert een gepersonaliseerde mix die zich specifiek richt op jouw haarprobleem, met de juiste samenstelling van geconcentreerde actieve stoffen.

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo