1 december 2020

De BROW AREA van Koffijberg

De BROW AREA van Koffijberg

Onze Brow Area voor jouw perfecte wenkbrauwen

Je wenkbrauwen zijn heel bepalend voor hoe je overkomt. Koffijberg is er al jaren in gespecialiseerd om jouw uiterlijke kenmerken te versterken. Wij creëren daarom graag de wenkbrauwen die passen bij jouw gezicht en expressie. We bieden je daarvoor twee technieken aan: de Perfect Brows Treatment met een speciale wax/hars en de Threading Treatment met een draad. Samen met de browspecialist kies je de methode die het best bij jouw gezichtsvorm, wensen en huidtype past.

DE PERFECT BROWS WAX TREATMENT (ONTHAREN MET WAX/HARS) Wij gaan zorgvuldig te werk

In overleg met jou bepalen we eerst de vorm van je wenkbrauwen. Met een speciale wax/hars voor de gevoelige huid creëren we de juiste vorm en zie je direct na het waxen een prachtig resultaat. Vervolgens verzorgen we de gewaxte huid met een verkoelende en herstellende crème, waardoor de roodheid meteen wegtrekt.

Na deze treatment stylen we je wenkbrauwen met onze speciale brow make-up. En je krijgt natuurlijk van ons een passend advies om thuis je wenkbrauwen te onderhouden tussen de behandelingen door. Je gaat bij ons weg met de perfecte wenkbrauwen! De haartjes blijven tussen de drie tot vijf weken weg.

De Perfect Brows Wax Treatment duurt 30 minuten en bestaat uit:- Advies, rekening houdend met je gezichtsvorm, huidtype en wensen- Wenkbrauwen waxen/harsen, in model knippen en epileren- Verven van de wenkbrauwen in een passende kleur- Brow make-up (poeder) met een houdbaarheid van 24 uur- Advies voor thuis

DE PERFECT BROWS THREADING TREATMENT (ONTHAREN MET DRAAD)

Threading is een eeuwenoude manier van ontharen die weer helemaal terug is. Threading werkt op een andere manier dan waxen of harsen: er wordt een dun draadje gebruikt om de wenkbrauwen te epileren. Threading kan ook worden toegepast op de rest van het gezicht. De specialiste onthaart dan met twee touwtjes die langs elkaar bewegen.

Wij gaan zorgvuldig te werk

In overleg met jou bepalen we eerst de vorm van je wenkbrauwen. Met een draadje creëert de specialiste de juiste vorm en zie je direct een prachtig resultaat. Vervolgens verzorgen we de huid met een verkoelende en herstellende crème, waardoor de roodheid meteen wegtrekt.

De Threading Treatment is geschikt voor de gevoelige huid die allergisch is voor wax of hars. Het is iets pijnlijker dan waxen maar geeft net zulke strakke wenkbrauwen. Ook kunnen lastige kleine haartjes vanaf 1 mm worden verwijderd. Net als bij waxen/harsen worden de haartjes met wortel en al verwijderd en blijven ze drie tot vijf weken weg.

Na deze treatment stylen we je wenkbrauwen met onze speciale brow make-up. En je krijgt natuurlijk van ons een passend advies om thuis je wenkbrauwen te onderhouden tussen de behandelingen door. Je gaat bij ons weg met de perfecte wenkbrauwen!

De****Perfect Brows Threading Treatment duurt 30 minuten en bestaat uit:- Advies, rekening houdend met je gezichtsvorm, huidtype en wensen- Wenkbrauwen threaden- Verven van de wenkbrauwen in een passende kleur- Brow make-up (poeder) met een houdbaarheid van 24 uur- Advies voor thuis

vraag een afspraak aan

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo