2 september 2020

DE PRODUCTEN VAN L'OREAL PROFESSIONNEL

DE PRODUCTEN VAN L’OREAL PROFESSIONNEL

De verzorgingsproducten van L’Oréal Professionnel: Serie Expert

Bij Koffijberg Hairdressers werken wij ook met L’Oréal Professionnel Serie Expert. Wij als haarexperts werken graag met deze producten en weten ook door onze jarenlange ervaring wat we precies voor jouw haartype kunnen aanbevelen. Met Serie Expert gebruik je haarverzorgingsproducten die écht iets doen om jouw haarconditie te verbeteren. Serie Expert bestaat uit 15 verschillende lijnen die zijn verdeeld over vier families om aan al jouw haarbehoeftes te voldoen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: kleurbescherming (met Vitamino Color), het verbeteren van de haardichtheid (met Serioxyl) en het gebruik van natuurlijke verzorging (met Source Essentielle). Zo kunnen we jou de juiste shampoo, conditioner, beschermende producten of een verzorgend haarserum adviseren.

Wist je dat…

L’Oréal Professionnel Serie Expert gemiddeld 13% minder plastic verbruikt voor zijn verpakkingen?

Ben je benieuwd wat het beste bij jouw haartype past?

Kom langs in onze salon voor een persoonlijk advies over de verzorgingsproducten van Serie Expert zodat jij met de beste producten naar huis gaat.

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo