3 augustus 2020

Deel 3 in de serie Bruin: Iedereen ervaart een kleur anders

Jullie hebben al twee blogs van mij gelezen over de trend rondom een bruine haarkleur. Graag zou ik dit weer verder willen oppakken en dan ook in combinatie met kleding en kleuren. Sinds enige tijd is dit een aanvullend concept binnen Koffijberg. Waarom? We kunnen je wel adviseren over welke haarkleuren het mooiste bij je passen, maar dit zien wij ook weer in combinatie met de kleurkeuze van de kleding die je draagt.

De kleuren van je kleding is een belangrijk onderdeel in onze adviesgesprekken in de salon. Zo kunnen we het totaal plaatje bieden en krijg je naast een make over betreft coupe en haarkleur ook nog een persoonlijk advies wat betreft de kleuren van je kleding en kijken we samen met jou naar de prints die het beste bij jou passen.

De kleur bruin …

Kleur is perceptie en emotie. Net als muziek. Iedereen ervaart een kleur anders en heeft er een andere stemming bij. Heb jij wel eens nagedacht wat een kleur met jou persoonlijk doet? Wanneer je vrolijk bent zal je meer kleur durven dragen dan wanneer je niet lekker in je vel zit en meer naar donkere kleuren zal neigen. Het kan je karakter ook versterken wanneer je de juiste kleuren draagt. Zo kan het je meer zelfvertrouwen geven…..

Meer lezen? volg deze link

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo