15 januari 2020

Steampod 3.0

Nu in onze salon!

L’Oréal Professionnel’s SteamPod 3.0 is de derde generatie van de originele gepatenteerde professionele stijltang op stoom. Het gebruikt de kracht en doch zachtheid van stoom om het haar te transformeren.

Wanneer je Steampod 2.0 fijn vond, dan zul je houden van Steampod 3.0! Door het lichtere en dunnere design, is haar stijlen nog nooit zo gemakkelijk geweest. Met een ronddraaiend snoer van 360 graden, is deze tool meer veelzijdig dan ooit om wavy effecten te creëren. Nu met geïntegreerd waterreservoir!

Nu nog efficiënter:- 2x Sneller, 2x Soepeler:De ideale schoonheidspartner voor snelle en gemakkelijke styling van zelfs de meest onvoorstelbare look.- 78 % minder schade**, Optimaal respect voor de haarvezel- Betere discipline en een natuurlijke flow- Kleurbescherming en ongelofelijke glans*Instrumentele test vs reguliere stijltang

**Instrumentele test vs reguliere stijltang na 15 keer gebruiken

Haarstijl?

**- **Veelzijdige look voor alle haartypes.

- Hollywood Waves, of zelfs een snelle touch-up om volume toe te voegen aan de “just-left-the-salon” blowdried look.

- Zacht, glanzend, fluweelachtig haar voor elke stijl.

Prijs: €229 -> Tijdelijk ontvang je gratis de bijbehorende producten

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo