8 augustus 2019

Kérastase Fusio Scrub

Nieuw van Kérastase: Fusio Scrub. 2 scrubs om de hoofdhuid en het haar diep te reinigen. De Scrub Energisant is voor een vettige, gevoelige hoofdhuid en de Scrub Apaisant is zeer geschikt voor de gevoelige hoofdhuid. De scrub reinig zonder te beschadigen of irriteren.  

KÉRASTASE FUSIO SCRUB APAISANT

De Fusio Scrub Apaisant is een kalmerende scrub om de hoofdhuid te reinigen van restjes vuil als wax of andere producten. De scrub heeft een geltextuur wat speciaal is ontworpen voor de gevoelige huid en bestrijdt roos, schilfers en een droge hoofdhuid. De scrub gebruik je 1 keer per week als vervanger van je shampoo en reinigt de hoofdhuid en het haar tot 22% meer dan je traditionele shampoo. De hoofdhuid en haarvezels worden glad gemaakt. Door de scrub zacht in te masseren op de hoofdhuid worden microcirculaties geactiveerd waardoor de huid wordt vernieuwd en de poriën worden opengezet voor een optimale gezondheid van de hoofdhuid.

De scrub bevat een mix van jojoba en zoete sinaasappelschil. Het verzacht en de hoofdhuid zonder het te beschadigen of te irriteren. Het haar ziet er glanzender uit en heeft meer volume.

KÉRASTASE FUSIO SCRUB ENERGISANT

Reinig de hoofdhuid en het haar diep met de Fusio Scrub Énergisant. De zuiverende textuur is speciaal ontworpen voor vettig gevoelige hoofdhuid en haar, om vettigheid en roos te bestrijden.De ontgiftende kracht van het zeezout exfolieert de hoofdhuid grondig, waardoor onzuiverheden, deeltjes en productopbouw effectief worden verwijderd, waardoor sterker, gezonder en mooier wordt haar. De scrub bevat vitamine B6 en salicylzuur die de hoofdhuid beschermen. Door de scrub zacht in te masseren op de hoofdhuid worden microcirculaties geactiveerd waardoor de huid wordt vernieuwd en de poriën worden opengezet voor een optimale gezondheid van de hoofdhuid. Terwijl je water aan je haar toevoegt, schuimt de stimulerende scrub en creëer je een intense slagroomwolk. De scrub laat de hoofdhuid vrij ademen. Het haar ziet er glanzender uit en heeft meer volume. 

WANNEER GEBRUIK JE DE FUSIO SCRUB?

Er zijn verschillende momenten waarop je de Fusio Scrub kunt gebruiken:- Na het sporten: Het kan heel goed voelen om eens lekker te zweten in bijvoorbeeld de sportschool. Minder goed is het zweet, de olie en het vuil dat zich ophopen tussen je haren. Verwijder dit na een work-out met de Fusio Scrub.- Beauty night: Gun jezelf een spa-moment. Na een zware werkdag of een vermoeide dag ontgift dan je haar en hoofdhuid tijdens wat me-time met de Fusio Scrub.- Big Day: Wanneer je een belangrijke vergadering gepland hebt of presentatie moet je er absoluut goed uitzien. Laat je haar herleven met de Fusio Scrub en ‘focus your mind’.- Date Prep: Een speciale avond vraagt om een dieptereiniging van je haren. Fusio Scrub is het perfecte excuus om jezelf te trakteren, je zelfvertrouwen te versterken en er adembenemend mooi uit te zien!

Heb je echt een gelegenheid nodig om jezelf te trakteren op een sensueel, ontgiftend haarritueel? Nee! dat is niet nodig. Fusio Scrub is er wanneer je maar wilt om te relaxen, zelfs als je gewoon je dagelijkse bezigheden doet. Fusio Scrub reinigt, maar vervangt je shampoo niet volledig. De exfoliant scrub is een traktatie en kun je één keer per week gebruiken. Op de dag dat je de scrub gebruikt, dient deze als de reinigingsstap van je routine. Het is niet nodig om een ​​aparte shampoo te gebruiken. Op de andere dagen kun je het haar reinigen met je gebruikelijke shampoo. Gebruik na de scrub altijd een voedende behandeling.

DE RUWE KRACHT VAN ETHERISCHE OLIËN

Binnen een klein percentage planten kunnen zeldzame, kostbare krachten te vinden zijn. Essentiële oliën kunnen veilig op de huid worden aangebracht en kunnen lichaam en geest in een bloeiende, harmonieuze staat brengen. Essentiële oliën zijn de ideale aanvulling op de Fusio Scrub. Ontspan en verfris de geest en geniet van een positief effect op het hele lichaam!

Vraag een afspraak aan of plaats een verzoek voor meer informatie

Kies één van de drie geuren om toe te voegen aan je Fusio Scrub voor een hoofdhuidmassage. Refreshing: pepermunt ontwaakt en verheft de geest. We kunnen allemaal profiteren van een beetje helderheid. Relaxing: Sandelhout verzacht en kalmeert de zintuigen. Je zorgen verdwijnen. Energizing: Gember stimuleert en geeft energie aan de geest. Een prachtige manier om vermoeidheid te bestrijden en weer aan de slag te gaan

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo