21 januari 2019

NIEUW: Blond Absolu van Kerastase

BLOND ABSOLU

Blond, grijs of wit haar hebben is fantastisch en spannend. Maar je haar ontkleuren laat het haar kwetsbaar achter. De Kérastase Blond Absolu producten geven een diepe ultraviolette verzorging aan ontkleurd haar. Het hydrateert gevoelig haar, beschermd het haar tegen oxidatie, neutraliseert brassinessen boost de verhelderende kleur van het heldere blonde haar.

WAT VOOR TYPE BLOND BEN JIJ?

Kérastase heeft zes iconische level blond geïdentificeerd. Voor elke type blond haar is er een Kérastase Blond Absolu verzorgingsroutine ontworpen.

GREY BLONDE ROUTINE

Gebruik voor Grey Blonde haar de Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet een keer per week totdat de juiste toon is bereikt. Gebruik dagelijk Kérastase Blond Absolu Bain Lumiére + Cicaflash +  Cicaplasme voor het verhelderen, hydrateren en modelleren van het haar.

PLATINUM BLONDE ROUTINE

Gebruik Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet een keer per week totdat de juiste toon is bereikt, gevolgd door Masque Ultra-Violet om de tint te behouden en het haar te herstellen. Maak de routine dagelijks compleet met Kérastase Blond Absolu Bain Lumière + Cicaflash +  Cicaplasme voor het verhelderen, hydrateren en modelleren van het haar. Het Kérastase Blond Absolu Cicaplasme kan één keer per week als voedend nachtserum worden gebruikt.

CALIFORNIAN BLONDE ROUTINE

Kérastase Blond Absolu  Masque Ultra-Violet moet één keer per week gebruikt worden om brassiness tegen te gaan bij Californian Blonde. Gebruik Kérastase Blond Absolu Bain Lumière + Cicaflash +  Cicaplasme dagelijks voor het verhelderen, hydrateren, UV-bescherming en modelleren. Het Kérastase Blond Absolu Cicaplasme kan één keer per week als voedend nachtserum worden gebruikt.

HIGHLIGHTED BLONDE ROUTINE

Om brassiness tegen te gaan gebruik je één keer per week de Kérastase Blond Absolu Masque Ultra-Violet. Gebruik Kérastase Blond Absolu Bain Lumière + Cicaflash dagelijks voor verheldering en hydratatie. Het Cicaplasme serum kan dagelijks gebruikt worden om het haar te beschermen, krullen te definiëren en stijl haar glad te houden.

CARAMEL BLONDE ROUTINE

Gebruik dagelijks voor Caramel blonde haar Kérastase Blond Absolu Bain Lumière + Cicaflash voor verhelderen en hydrateren. Het Cicaplasme serum kan dagelijks als finishing leave-in om pluis onder controle te houden en punten te definiëren gebruikt worden. Het Kérastase Absolu Blond Masque Ultra-Violet kan gebruikt worden op plekken waar warme tonen voorkomen om deze te neutraliseren.

SUN-KISSED BLONDE

Voor Sun-Kissed Blonde haar gebruik je het Kérastase Blond Absolu Masque Ultra-Violet elke twee weken of wanneer je brassiness ziet. Gebruik Kérastase Blond Absolu Bain Lumière + Cicaflash +  Cicaplasme dagelijks voor verhelderen, hydrateren, beschermen en modelleren van het haar.

NEEM JE KÉRASTASE BLOND ABSOLU BOOSTER

In de salon kan je gebruik maken van de Kérastase Blond Absolu Booster. Dit is een shot dat een  krachtige boost geeft aan de natuurlijke schoonheid van blond haar tussen de kleuringsbeurten in. Het bevat geconcentreerde ingrediënten om de vezels die beschadigd zijn door te ontkleuren te re restaureren.

INGREDIËNTEN KÉRASTASE BLOND ABSOLU

De producten van Kérastase Blond Absolu bevatten 3 hoofdingrediënten. Een unieke combinatie van Hyaluron zuur en Edelweiss bloem.

Hyaluron zuur herstelt en vult wondjes in de vezel aan van binnenuit voor een uniforme, diep voedende haarwortel. Dit ultra-geconcentreerde zuur versterkt het haar en voorkomt toekomstig breken van het haar. Edelweiss bloem is rijk aan anti-oxidanten voor het beschermen tegen dagelijkste schade. Ook verzacht  en kalmeert het de gevoelige vezels.
Ultra Violet neutralizers zijn zeer geconcentreerde pigmenten die direct reageren om de vezel te neutraliseren en de koperkleurige en gele ondertonen te verwijderen, om een stralende natuurlijke glans te onthullen.

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo