1 oktober 2018

Contest: de mooiste krullen van Amsterdam!

Heb jij mooie krullen en ben je daar trots op? Dan is deze contest echt iets voor jou!

Helemaal wanneer je in jouw omgeving nog een vriend, vriendin, zus, broer, vader, moeder, dochter of zoon hebt met prachtige krullen. Want wie wil er nu niet samen gezellig naar de kapper, daar een professionele behandeling krijgen en als afsluiting samen op de foto gaan?

Hebben jullie mooie sterke krullen, fijne krullen, ‘mixed’ krullen of grove krullen? Heb je blonde krullen, donkere krullen, rode krullen of mooie grijze krullen? Ben je jong, middelbaar, ouder, of nog een kind? You name it, we love it!

Hoe doe je mee?

Stuur voor 28 oktober 2018 een toffe foto van jullie (samen of apart) naar ons toe. En zorg vooral dat jullie krullen op een bijzondere manier in beeld komen.  Insturen kan via Messenger (Koffijberg Hairdressers) of via Instagram (koffijberghairdressers). Uiteraard kunnen jullie de foto’s ook mailen naar receptie@koffijberg.nl. Vermeld je naam en email adres en vertel waarom jullie het verdienen om deze contest te winnen. 

Gratis topbehandeling en professioneel op de foto

De winnaars worden gratis door een topkapper uit het team van Koffijberg  Hairdressers behandeld. Zij of hij zal naar jullie wensen luisteren, een professioneel advies geven, jullie haar knippen en/of kleuren en mooi stylen. Reken maar dat we jullie krullen op z’n mooist laten zien! 

Als jullie klaar zijn, zet een professionele fotograaf jullie op de foto*. Uiteraard ontvangen jij en je partner in crime een foto van het prachtige eindresultaat.

Koffijberg Hairdressers gebruikt de foto’s die worden gemaakt tijdens de fotoshoot en de portretten van jullie samen voor onze social media en website (privacy statement) Hiervoor stellen we met de winnaars een contract op.

Als kers op de taart krijgen jullie ook nog een goodiebag mee t.w.v. € 75,00 met producten van L’Oréal die precies aansluiten op jullie haar.

Bekendmaking winnaars

De winnaars worden op 5 november 2018 bekendgemaakt.

Datum fotoshoot

De fotoshoot van de winnaars is op 14 november 2018

Juryleden

Roxane en Angela en Anne-Kaisa, Kimm Koffijberg

Anne-Kaisa Faber - Brand Communication Manager L’Oréal Professionele Product Divisie

Ruim twee jaar is Anne-Kaisa verantwoordelijk voor de communicatie strategie van de professionele product divisie van L’Oréal. Met haar tien jaar ervaring als editor en director bij glossy magazines staat storytelling en beleving voorop en is de liefde voor het beauty vak ontstaan. Voorop staat het brand imago van de totaal tien professionnele haar en skincare merken, waaronder L’Oréal Professionnel en Kérastase – de twee merken waar Koffijberg sinds dit jaar mee werkt. Met als trotse nieuwe partner slaan we graag de handen in één met Koffijberg Hairdressers  en met Kimm Koffijberg als Color Consultant voor L’Oréal Professionnel.

Roxana Kotzebue en Angela Hermus zijn Black & Mixed Hair Educators.

Dat wil zeggen dat elke klant, met welke haarsoort dan ook, door hun vakkundig wordt behandeld. Zij hebben  voor elke haarsoort een aangepaste techniek en productlijn en zijn pionier in het lesgeven hierin. Zij leiden graag Europees-haar-kappers op tot Multi-haar-kappers. Dit doen zij met veel enthousiasme en liefde voor haar, uw haar!

Kijkend naar het straatbeeld zien we gekruld haar in alle vormen steeds meer toenemen en op deze vraag behoort de kapper volgens Roxana en Angela een antwoord te bieden.

Kimm Koffijberg –Eigenaar Koffijberg Hairdressers en Color Consultant voor L’Oréal Professionnel.

Kimm Koffijberg heeft dezelfde passie voor het kappersvak als haar vader. Zij behoort tot de topkappers in Nederland. Naast eigenaar van kapsalon Koffijberg is Kimm Color Consultant voor L’Oréal Professionnel. Zij geeft masterclasses en ontwikkelt nieuwe creatieve kleurconcepten. Het allerbelangrijkste voor onze kapsalon is een brede interesse in onze klanten. Wij baseren ons advies niet alleen op uiterlijke kenmerken zoals gezichtsvorm en huidtype, wij zijn geïnteresseerd in je hele lifestyle en geven je graag een advies dat volledig op jou is afgestemd. Bel ons gerust als je meer wilt weten, of loop even bij ons binnen. Een vraag via de site stellen of direct een afspraak maken kan natuurlijk ook. Bij Koffijberg nemen we alle tijd om aan de hand van jouw lifestyle en jouw wensen tot een passend persoonlijk advies te komen.

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo