28 september 2018

Donatie Stichting Haarwensen

HEB JIJ WEL EENS VAN STICHTING HAARWENSEN GEHOORD?

Deze mooie stichting heeft Myrte geïnspireerd om haar haar te doneren. Wij als Koffijberg Hairdressers vinden dit zo’n mooi gebaar dat wij dit graag wilden filmen. Zo hopen Myrte en wij meer mensen te kunnen inspireren om haar te doneren.

Wat is Stichting Haarwensen?
Stichting Haarwensen schenkt al meer dan 10 jaar haarwerken aan kinderen tot en met 18 jaar die, door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid), hun eigen haar verliezen. Deze kinderen hebben er alles voor over om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Een mooi haarwerk kan ervoor zorgen dat een kind het zelfvertrouwen terug krijgt en zich niet anders voelt dan zijn of haar leeftijdsgenootjes. Maar goede haarwerken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

Wil jij ook je haar doneren? Kijk op de link om naar de voorwaarden te kijken: https://haarwensen.nl/steun-ons/doneer-je-haar

Besluit jij je haar te doneren? Dan geeft Koffijberg Hairdressers jou een cadeau: Maak op maandag t/m donderdag voor overdag een afspraak bij een stylist en wij bieden jou deze behandeling aan met korting. Kijk voor het maken van een afspraak op www.koffijberg.nl

Geniet van de mooie film van Myrte.

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo