15 juni 2018

Koffijberg kiest voor L'Oréal

Met ingang van 1 juli 2018 gaat een nieuw samenwerkingsverband van start tussen Koffijberg Hairdressers en L’Oréal Professionnel.

Kimm Koffijberg gaat fungeren als schakel tussen L’Oréal en kapper- ondernemers  op het gebied van educatie van kleur. Zij ontwikkelt daarvoor creatieve kleurconcepten, online educatie en gaat andere salons persoonlijk begeleiden. Hierdoor stopt de samenwerking met Keune, een firma die Koffijberg onverminderd een warm hart toedraagt.

Waarom L’Oreal Professional? Al sinds 1909 voorziet L’Oreal kappers van de meest innovatieve producten die getest en goedgekeurd zijn door grote namen in de kapperswereld. L’Oreal Professional ontwikkelt producten die passen bij ons als veeleisende experts. Wij willen de beste producten voor onze klanten, waarmee we de beste resultaten kunnen bereiken. Daarnaast is L’Oréal het moederbedrijf van Kérastase, het merk dat wij al ruim 30 jaar naar volle tevredenheid in ons assortiment hebben.

Koffijberg gaat door de samenwerking met L’Oréal Professional weer een nieuwe uitdaging aan, op zowel het creatieve als op het zakelijke vlak. Met maar één doel voor ogen: mooi, gezond en glanzend haar creëren bij de klanten van Koffijberg Hairdressers. En Kimm? Die blijf je gewoon aantreffen in de salon in de Scheldestraat. Want daar ligt als het erop aankomt toch haar allergrootste passie.

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo