28 februari 2018

Kerastase Aura Botanica

Het Kerastase Aura Botanica gamma biedt een antwoord op een groeiende vraag voor verantwoorde luxe. Kerastase Aura Botanica biedt effectieve verzorging voor natuurlijk, licht dof haar en laat een gezonde natuurlijke glow achter. De sublieme sensatie van ‘nude’ hair wordt geïntroduceerd, zonder laagje en zonder residuen. Prachtig haar met een natuurlijke glow, alsof het herboren is. Aura Botanica is met formules samengesteld uit ingrediënten met gemiddeld 98% natuurlijke oorsprong. De actieve ingrediënten zijn van verantwoorde afkomst. Alle formules zijn gemiddeld 97% biologisch afbreekbaar, met bewezen werkzame bestanddelen die 48 uur duurzame voeding bieden, 72 uur anti-frizz controle en 4x meer glans. Kerastase Aura Botanica biedt een complete zintuiglijke beleving; innemende texturen en een unieke geur, gehuld in een elegante verpakking. De beleving wordt versterkt door een op-maat-gemaakt in-salon ritueel en thuis herbeleefd, als momenten van puur welzijn. Het genot is nog mooier gemaakt door de uitstekende kwaliteit van verantwoordelijk gewonnen kokosnoot- en arganoliën. De gehele lijn van Kerastase Aura Botanica is verkrijgbaar in onze kapsalon en we laten je graag kennis maken met de structuur en de geuren. De volgende producten zijn verkrijgbaar:

Kerastase BAIN MICELLAIRE is een zachte aromatische shampoo, handgeperste kokosnoot- & arganoliën, met een subtiel maar effectieve reiniging. Kerastase Bain Michellaire bereidt de vezel voor op een optimale penetratie van de Kerastase Soin Fondamental. Gebruik Bain Michellaire altijd in combinatie met de Soin Fondamental voor een optimaal resultaat.

Kerastase SOIN FONDAMENTAL is een natuurlijke hydraterende conditioner met een 48 uur durende intense voedende werking, vergemakkelijkt het ontwarren, frizz control, nude touch & een gezonde glow.. Gebruik altijd in combinatie met Bain Michellaire voor een optimaal resultaat.

Kerastase ESSENCE D’ÉCLAT is een Hydraterende bi-phase oliemist, frizz control en geeft een gezonde glans aan je haar. Samengesteld uit essentiële oliën; en damsk rose bloemen water.

Kerastase BAIN MICELLAIRE RICHE is een zachte aromatische shampoo, voor droog to zeer droog haar, handgeperste kokosnoot- & arganoliën, met een subtiel maar effectieve reiniging. Kerastase Bain Michellaire Riche bereidt de vezel voor op een optimale penetratie van de Kerastase Soin Fondamental.

Kerastase Aura Botanica Eau de Vagues is een verstevigende textuur spray voor dog en futloos, fijn haar. Geeft het haarvezels body, definitie en controleert pluis voor een natuurlijke finish.

Kerastase Aura Botanica Creme de Boucles is een kruldefiniërende creme voor dof en futloos krullend haar. Kerastase Creme de Boucles is een formule van 98% natuurlijke oorsprong.

Kerastase Aura Botanica Lait de Soie is een vormgevende glansmakende milk voor dof en futloos haar. Lait de Soie zorgt voor glad, zijdezacht haar, dat makkelijk te ontwarren is en helpt pluis te controleren.

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo