26 januari 2018

DE HAARTREND VOOR HEREN 2018

DE HAARTREND VOOR HEREN 2018

De trend voor de heren in 2018 is een natuurlijke look. En dit is iets wat bij ons past als Koffijberg Hairdressers. Maar wat bedoelen wij daar eigenlijk mee?

Als kapper in Amsterdam kiezen wij te allen tijde voor een natuurlijke look. We kijken naar de natuurlijke haarstructuur en zo knippen wij de bijpassende coupe. Heb je krullen? Dan behouden wij deze krul precies zo dat het jouw gezicht versterkt, daarmee halen wij te allen tijde het beste uit jouw krul.

Heb je steil haar? Dan bepalen wij samen in de kapsalon of een korte of lange look het beste bij jou past. Wel of niet je baard laten staan? Alle haarvragen kun je met onze kappers bespreken. Misschien heb je wel eens gedacht aan lichte subtiele natuurlijke lokken in je haar, of wil je de eerste grijze haren camoufleren?

Uiteraard adviseren wij jou hoe jij je haar het beste kunt verzorgen en stylen. In onze kapsalon werken met een speciale herenlijn van Keune waarbij shampoos, conditioners, jouw natuurlijke haar verzorgen en versterken en uiteraard wordt daarbij de baard niet vergeten.

Meer leuke blogs van ons lezen? Klik dan hier!

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo