14 november 2017

Promotie kapster Daniek

 

Op 18 februari 2011 is Daniek bij ons in de kapperszaak als junior in dienst gekomen. Gelijk viel ze op door haar inzet en passie. Ze had alles in huis om het te gaan maken als kapper. De kappersschool had ze binnen de kortste keren afgerond en ze volgde met succes vele in- en externe trainingen.

Ze is een echte vakvrouw en - niet onbelangrijk - altijd vrolijk, collegiaal en een echte teamplayer. Daarnaast heeft ze in het afgelopen jaar haar ouderlijk huis verlaten en met haar vriend een eigen huis gekocht.

Vele behandelingen, trainingen en cursussen verder, is het nu tijd voor een promotie: Daniek wordt per 1 december master stylist. Wij wensen haar heel veel succes met deze vervolgstap in haar carrière!

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo