16 augustus 2017

Ria aan het woord

Elke maand staat in deze rubriek een leuke klant van Koffijberg Hairdressers in de spotlight. Vandaag gaan we in gesprek met Ria Harland (67), een trouwe klant die héél blij is met haar kortere coupe. Ze deelt graag haar ervaringen met Koffijberg. Lees je mee?

Hoe lang kom jij al bij Koffijberg Hairdressers?
“20 jaar. Het kan ook iets langer zijn. Volgens mij niet zo lang nadat ze verhuisden naar dit pand. Samen met mijn man trouwens, die het altijd heel gezellig vindt met de leuke kapsters.”

Hoe was jouw ‘haarsituatie’ voordat je bij ons geknipt of gekleurd werd?
“In principe was ik tevreden, maar ik liep al een tijdje rond met het idee om van kapsel te veranderen. Ik draag mijn haar al een tijdje halflang en krullend, maar wilde graag een kortere versie, juist ook om die krul te versterken. Ik stelde het alleen steeds uit.”

Hoe heb je het advies ervaren dat jou gegeven werd?
“Het advies was heel spontaan. Kimm kon heel goed inschatten wat ik precies wilde. Ze vond het ook heel leuk om dit te ‘mogen’ doen.”

Hoe heb je de behandeling bij Koffijberg ervaren?
“De ontvangst is spontaan en de receptionistes zijn ontzettend vriendelijk. Zodra je binnenkomt, voel je je welkom, ook omdat je herkend wordt. De sfeer is professioneel maar ook heerlijk informeel. Koffie of iets anders wordt direct aangeboden, broodjes staan klaar, er is voldoende recent leesvoer. En natuurlijk zijn het wijntje met nootjes later in de middag altijd welkom. Daarbij is de salon van alle gemakken voorzien. Het ziet er prachtig uit en de massagestoelen zijn heerlijk.”

Wat vind je van het eindresultaat?
“Ik was verbaasd dat een korter kapsel zo goed stond, Kimm had het echt goed begrepen. Ik voel me nu heel comfortabel met mijn uiterlijk. Dit kapsel past beter bij mijn leeftijd en bij mijn gezicht. Hoewel ik eigenlijk vind dat leeftijd er niet toe doet…”

Hoe ervaar je jouw haar een paar weken na de behandeling?
“Het zit nog steeds perfect. Fijn dat ik er weinig onderhoud aan heb. Het is alleen wel een kapsel dat nog moet ‘groeien’, want sommige gedeeltes moeten wat langer en andere weer korter zijn. Na volgende knipbeurten zal het vast nóg mooier worden.”

Wil je nog iets kwijt over onze salon of de behandeling?
“Ik ben eigenlijk bevoorrecht om klant te zijn bij Koffijberg want het is toch een intiem gebeuren. Je vertrouwt iemand je uiterlijk toe. Maar ik ben in al die jaren nog nooit teleurgesteld. Het is eigenlijk net familie.”

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo