12 juli 2017

Hylkje aan het woord

Elke maand staat in deze rubriek een leuke klant van Koffijberg Hairdressers in de spotlight. Vandaag gaan we in gesprek met Hylkje van Reijssen (37), een klant die altijd op zoek is naar een bos weelderig haar. Ook verzorgde Koffijberg Hairdressershaar bruidskapsel en visagie.  Ze deelt graag haar ervaringen met onze salon. Lees je mee?

Hoe was jouw ‘haarsituatie’ voordat je bij ons geknipt of gekleurd werd?
“Voordat ik bij Koffijberg kwam, kreeg mijn haar weinig aandacht. De conditie was niet optimaal en de punten waren beschadigd.”

Waarom wilde je iets anders?
“Ik ben altijd op zoek naar een mooie bos weelderig haar, maar ik durf nooit echt risico’s te nemen. Bij Koffijberg moest het goedkomen!”

Hoe heb je het advies ervaren dat jou gegeven werd?
“Het advies bij Koffijberg is altijd oprecht. Er is mij ook wel eens iets afgeraden wat ik graag wilde. Dit geeft aan dat er écht advies wordt gegeven.”

Hoe heb je de behandeling bij Koffijberg ervaren?
“Ik vind het prettig dat er van A tot Z wordt gekeken naar het klantprofiel. De kleurentest is daar een voorbeeld van, maar ook het oprechte advies, het meedenken en het stukje nazorg. Nadat ik extensions had laten zetten, werd mij via de app gevraagd of ik er blij mee was. Die vriendelijkheid is helemaal top! Om over het eindresultaat nog maar te zwijgen.”

Versterkt dit kapsel jouw identiteit?
“Mijn kapsel is een reflectie van mijn persoonlijkheid. Na het plaatsen van mijn extensions vond ik ze iets te lang. Ik kreeg toen de tip om ze te laten knippen. Ik wilde eigenlijk ook altijd lang haar en vond het moeilijk deze stap te zetten. De manier waarop jullie medewerker mij advies gaf, gaf mij een zekerder gevoel en uiteindelijk bleek het de juiste keuze. Wanneer mijn haarkleur niet meer optimaal is, merk ik dat ik in verdere uiterlijke verzorging ook begin te verzaken. Een goed kapsel heeft dus niet alleen een positief effect op de buitenkant maar ook op de binnenkant.”

Wat is jouw idee van een bruidskapsel en make-up?

Mijn idee van een bruidskapsel is eigenlijk niet een bepaald model of kleur maar juist datgene wat je altijd al in je hoofd hebt zitten. Het idee van dat prinsesje uit jouw kinderdromen. Uiteraard probeer ik zelf thuis ook altijd die mooie krullen te creëren, maar helaas lukt me dat nooit zo goed als Daniek heeft gecreëerd met de hairdress. Mijn haar was in eerste instantie prachtig mooi gekleurd en door dé combinatie met de hairdress voelde ik me mooier en specialer. De make-up moest vooral heel naturel zijn omdat ik in het dagelijks leven niet veel make-up draag. Ook omdat het bruidskapsel al best aanwezig was, vond ik dit erg belangrijk. Ik wilde dicht bij mezelf blijven, want zo’n dag is al spannend genoeg. Het eindresultaat was prachtig en ik kijk terug op een super mooi moment van mijn leven. Op mijn mooist, maar toch mezelf gebleven!

Hoe ervaar je jouw haar een paar weken na de behandeling?
“Het verbaast mij wat een invloed een goede verftechniek heeft. Mijn haarkleur blijft lang mooi, zonder duidelijke uitgroei of vertoon van achterstallig onderhoud. Ik heb geen last van het wow-effect in de salon en een tegenvaller wanneer ik thuiskom. De kwaliteit is er altijd - in de salon én als ik weer thuis ben.”

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo