26 juni 2017

Klant aan het woord

Elke maand lichten wij een klant uit op onze Facebookpagina, vandaag in gesprek met Melanie Osther, 36 jaar en deelt graag haar eerste ervaring met Koffijberg Hairdressers, lees je mee?

 1. Hoe was jouw ‘haarsituatie’ voordat je bij ons geknipt of gekleurd was?
  Mijn haar zat niet meer in model, net niet halflang en ook niet kort, er zat geen coupe meer in.

 2. Waarom wilde je iets anders?
  Ik had een aantal jaren geleden met plezier een kort kapsel - had het langer laten groeien, maar met het langer groeien van mijn haar ging ook het volume er uit, helaas mijn haar is niet gemaakt voor lang. Dus wilde weer een korte coupe maar vond het toch wel een stap, heb toen bewust voor jullie gekozen met jullie ervaring (en goede verhalen van m’n tante)!                                                                                                                             

 3. Hoe heb je het advies ervaren wat jou gegeven werd?
  Vond het een prettig advies - er werd de tijd genomen en samen met mij gekeken naar mijn haar, wat ik zou willen - en daarbij ook gebladerd door wat voorbeelden. Dit hielp mij enorm, omdat ik het lastig vind om voor te stellen hoe het wordt. Zo kwamen de beelden in mijn hoofd en jullie ideeën samen. Ik werd aangenaam verrast door jullie idee om mijn haar te kleuren, had ik nog nooit gedaan. De suggestie om ‘rood’ tinten te gebruiken was even wennen, alhoewel ik door de kleurentest goed kon zien dat de warme tinten bij mij passen. Wat ik prettig vond, is dat jullie goed hebben geluisterd naar mijn wensen, wel wat nieuws, maar niet gelijk een te grote verandering !

 4. Hoe heb je de behandeling bij Koffijberg ervaren?
  De sfeer in de salon en de service was goed en vooral de vibe in het team was heel prettig!

 5. Wat vind je van het eindresultaat?
  Ik ben blij met het resultaat. De coupe valt mooi, de kleuren geven het net iets extra’s! Er is een puntje dat ik de volgende keer misschien anders wil en dat is de lengte in de nek, die wil ik graag iets korter.                                                                                                                                                           

 6. Versterkt dit jouw identiteit?
  Ik vind het moeilijk in woorden uit te drukken, maar ik heb wel het gevoel dat dit meer klopt, bij mij past, dus ik denk van wel.

 7. Hoe ervaar je jouw haar een paar weken na de behandeling?
  Met een korte coupe heb je soms dat je na een paar weken gelijk weer moet bijknippen, maar het is zo goed geknipt, dat het na nog steeds erg goed valt.

 8. Wat is jouw leeftijd?
  Ik ben 36 jaar.

 9. Hoe lang kom jij al bij Koffijberg Hairdressers?
  Dit was mijn eerste ervaring bij Koffijberg, maar zeker niet de laatste.

 10. Wat zou jij zelf nog kwijt willen?
  ………Ik weet niet of dit bij dit stukje hoort, maar wat ik knap aan jullie vond is hoe jullie je team aansturen en vooral de manier waarop je je team aansprak; met opbouwende kritiek en de aanmoediging om het beste eruit te halen; daar heb ik met bewondering naar gekeken!

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo