16 mei 2017

Koffijberg Sponsort KiKa

KOFFIJBERG HAIRDRESSERS SPONSORT HELEEN FASSEART VOOR KIKA

Koffijberg is trots op Heleen dat zij deze uitdaging aangaat, daar werken wij graag aan mee!
Heleen: “Helemaal geweldig dat jullie 2 knipbehandelingen willen sponsoren ten behoeve van de loterij van mijn zogenaamde KiKa Lunch! De lunch organiseren naar aanleiding van mijn deelname aan Giro di KiKa, https://www.girodikika.nl/heleen-fassaert

Wat een enorme uitdaging. Ik ga hem aan! Super spannend, want afzien wordt het zeker. Maar ik weet ook dat de euforie des te groter zal zijn bij de finish. Waarom? Omdat ik Giro di KiKa fiets voor het grootse doel; kinderkanker de wereld uit.

Steun mij, en help daarmee KiKa. Jouw donatie brengt KiKa een stapje dichter bij hun streven naar 95% genezing van alle kinderen met kanker.
ALVAST BEDANKT!”

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo