19 april 2017

STRALEND BLOND

STRALEND BLOND KOMT NIET VAN DE DROGIST. HET KOMT VAN EEN ‘PRO’ EN PROFESSIONELE PRODUCTEN

Maak kennis met de nieuwe superkrachtige Ultimate Blonde-lijn en drie heldere nieuwe toners!

Blond gaat niet over one-size-fits-all; je hebt te maken met allerlei verschillende wensen, ondertonen, haarcondities, kleurhoogtes, formules en wisselende toewijding aan kleuronderhoud. Wij als kleurexpertS maken op maat gemaakte formules en zijn meester in  alle kleurtechnieken om de beste service te bieden.

Na een lang ontwikkelingsproces, waarin feedback van klanten verzameld werd en uitgebreide wetenschappelijke tests werden gedaan, is een hoogwaardige collectie blondeerproducten ontstaan. Met de uitgebreide Ultimate Blonde-lijn kan iedere ‘blondwens’ worden vervuld, ongeacht haarkleur, -type of -textuur.

Met de vernieuwde blondeerpoeder, Ultimate Power Blonde, kunnen wij jouw haar tot 8 niveaus oplichten. Dit betekent dat onze klanten met donker haar zelfs platinablond kunnen worden. Een wens die velen hebben, maar die ze zelden kunnen vervullen. Inwerktijden zijn kort en de service is zorgeloos vanwege de milde formule met zijde- en tarweproteïnen die schade aan het haar verminderen.

Na het oplichten tot de gewenste kleurhoogte frissen we de  kleur op met toners die dimensie en karakter toevoegen. De drie nieuwe Ultimate Blonde-toners kunnen worden gebruikt om koele, roségouden of heldere blondtinten te maken.

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo