17 februari 2017

Royal Effem Make-up

Koffijberg werkt met de make-up van Royal Effem uit Parma, Italië. Royal Effem staat voor huidverzorgende make-up.

De natuurlijke schoonheid van de vrouw wordt benadrukt door harmonieuze make-up kleuren en uitgebalanceerde natuurlijke  ingrediënten. Royal Effem (R.E.) onderscheidt zich naast de hoge kwaliteit van de actieve ingrediënten, tevens door geavanceerde technologie en luxe strak vormgegeven verpakkingen.

Laboratori Royal, opgericht in 1950 is de fabrikant van het Italiaanse Royal Effem en Organic Elements. Deze merken zijn wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 30 landen in luxe kapsalons, parfumeries, spa’s, medische instituten, beauty studio’s, make-up en beauty academies.

Royal Effem brengt een zeer complete lijn make-up producten. Producten zijn vrij van paraffine, lanoline en parfumvrij. Royal Effem wordt dermatologisch getest.

 

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo