17 februari 2017

Kerastase Aura Botanica

Het nieuwe Aura Botanica gamma. De pure kracht van de natuur in een verfijnde ervaring.

Het Aura Botanica gamma biedt een antwoord op een groeiende vraag voor verantwoorde luxe. Het biedt effectieve verzorging voor natuurlijk, licht dof haar en laat een gezonde natuurlijke glow achter. De sublieme sensatie van ’nude’ hair wordt geïntroduceerd, zonder laagje en zonder residuen. Prachtig haar met een natuurlijke glow, alsof het herboren is.

WARE NATUURLIJKHEID met formules samengesteld uit ingrediënten met gemiddeld 98% natuurlijke oorsprong. De actieve ingrediënten zijn van verantwoorde afkomst. Alle formules zijn gemiddeld 97% biologisch afbreekbaar.

WARE KWALITEIT, met bewezen werkzame bestanddelen die 48 uur duurzame voeding bieden, 72 uur anti-frizz controle en 4x meer glans.

WARE LUXE in een complete zintuiglijke beleving; innemende texturen en een unieke geur, gehuld in een elegante verpakking. De beleving wordt versterkt door een op-maat-gemaakt in-salon ritueel en thuis herbeleefd, als momenten van puur welzijn. Het genot is nog mooier gemaakt door de uitstekende kwaliteit van verantwoordelijk gewonnen kokosnoot- en arganoliën.

BAIN MICELLAIRE

Een zachte aromatische shampoo, handgeperste kokosnoot- & arganoliën, met een subtiel maar effectieve reiniging. Bereidt de vezel voor op een optimale penetratie van de soin fondamental. Gebruik deze altijd in combinatie met de Soin Fondamental voor een optimaal resultaat.

SOIN FONDAMENTAL

Een natuurlijke hydraterende conditioner met een 48 uur durende intense voedende werking, vergemakkelijkt het ontwarren, frizz control, nude toch & een gezonde glow.

ESSENCE D’ECLAT

Hydraterende bi-phase oliemist, frizz control en een gezonde glans. Samengesteld uit essentiele oliën; en damsk rose bloemen water.

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo