15 april 2016

Film "Veertig jaar Koffijberg"

Dit jaar bestaat Koffijberg Hairdressers in Amsterdam veertig jaar. Reden voor Kimm Koffijberg om deze keer niet met twee losse collecties uit te komen, maar met een allesomvattende ‘Tribute Collectie 2016’. Het eerste deel van deze collectie lanceert ze in het voorjaar, het tweede deel in het najaar. BEKIJK FILM

De Tribute Collectie is een eerbetoon aan ‘Veertig jaar Koffijberg’. De meest iconische looks die Kimm en Richard Koffijberg in de afgelopen decennia hebben gecreëerd, zijn door Kimm in deze collectie vertaald naar mooi en draagbaar haar anno 2016.

Richard en Kimm zijn geïnspireerd door, en geschoold volgens de principes van Vidal Sassoon, founder van de huidige kniptechnieken. Overeenkomst tussen alle collecties uit het verleden en de huidige collectie van Kimm, is de permanente focus op het haar (en niet op alle ruis daaromheen), op constante vernieuwing en op draagbaar haar.

De vaktechnisch hoge standaard, de ambachtelijkheid en de voortdurende vernieuwing zijn de roots die Kimm meeneemt in deze Tribute Collectie en als trendsetter van nu.

Daarbovenop verwijst de collectie naar het recent door haar ontwikkelde concept ‘I-dentity’ dat het adviseren over haarkleur, coupe en visagie naar een hoger niveau tilt. I-dentity kijkt verder dan gezichtsvorm of huidskleur, ook verder dan de laatste haartrends. Kapsel en visagie moeten je identiteit en lifestyle in de volle breedte  onderstrepen, vindt Kimm. “Wat heb jìj nodig?” “ Wat wil jìj uitstralen?” “Wat wil jìj laten zien?”

BEKIJK FILM

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo