31 oktober 2014

Nieuwe bruintinten So Pure

Ammoniavrije kleuren zijn hot! Daarom blijft So Pure Natural Balance innoveren en introduceren we nu een set van 5 nieuwe, mooie bruintinten. De modekleuren kunnen perfect gebruikt worden op natuurlijk en gekleurd haar. Verrijkt met gecertificeerde biologische arganolie, phytokeratine en essentiële oliën. So Pure Natural Balance Color geeft hairstylisten en hun klanten een essentiële therapie voor ‘hair en soul’.

De kleuren zijn vrij van ammonia en parabenen en verrijkt met gecertificeerde biologische arganolie en phytokeratine. De kokosnootbasis bouwt de natuurlijke haarstructuur van binnenuit op en beschermt het haar tijdens de kleurbehandeling. Het resultaat is sterk, gezond en glanzend bruin haar met een langdurige houdbaarheid.

EFFECTIEF: Tijdens de ontwikkeling van So Pure Natural Balance Color zijn geen concessies gedaan wat betreft kwaliteit. De ammoniavrije kleuring dekt tot 100%.

So Pure Natural Balance Color is onderdeel van de So Pure Natural Balance filosofie en biedt een aromatherapeutische ervaring om te verwennen en te relaxen. De essentiële oliën jasmijn en sandelhout zorgen voor een aangename geurbeleving.

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo