8 september 2014

Voller of langer haar?

Mijn naam is Laura. Velen van u kennen mij als receptioniste maar ik verzorg ook haarverlengingen en volume behandelingen. Koffijberg Hairdressers staat voor mooi haar en wij zijn er daarom ook heel trots op dat wij Balmain voor u aan het aanbod hebben mogen toevoegen.

Extensions zijn veel meer dan alleen maar lang haar. Met de Hairdress heeft u in een handomdraai een prachtige volle bos, waardoor bijvoorbeeld nonchalant opsteken zo gedaan is. De Hairdress kunt u heel makkelijk in het haar bevestigen d.m.v. het nylon draadje. Wat denkt u van de mooie ombre kleuring die u zo graag wil, maar die u niet doet omdat u het haar niet wilt belasten met een kleuring? Double Hair maakt het mogelijk! Of u wilt uw haar laten groeien maar de voorkant blijft steken op een bepaalde lengte…Systeme Volume geeft u de lengte en het volume in een korte tijd. Zelf ben ik enorm enthousiast over de Longueur+ haarstukjes met een lengte van 40 cm. Een Longueur+ staat gelijk aan 18 extensions en geeft lengte en volume. Het haar is makkelijk te stylen en wat voor mij heel belangrijk is: eindelijk houdbaarheid! Krullen maken, gewoon föhnen en stylen, alles kan. D.m.v. de bevestiging met soft rings kan de Longueur+ tot maximaal 8 weken blijven zitten en hij is herbruikbaar. Mijn collega’s en ik geven u graag een vrijblijvend advies over deze mooie producten!

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo