5 april 2014

Keuen Satin Oil

KEUNE INTRODUCEERT CARE LINE SATIN OIL! NIEUWE GENERATIE HAAROLIE VOOR ONGELOOFLIJK ZIJDEZACHT EN GLANZEND HAAR.

Haar- en beautyoliën maken een enorme groei en ontwikkeling door. Maar waar de originele oliën slechts de buitenkant van het haar bedekken en glanzend maken, bevat deze nieuwe generatie olie van Keune de unieke Dual Technology. Deze unieke formule verzorgt het haar van binnen en buiten voor langdurig zijdezacht en glanzend haar. Keune Care Line Satin Oil bevat een mix van essentiële mineralen en een rijk oliemengsel van yangu, monoi, zoete amandel, papayazaad en maracuja. Het gewichtsloze oliemengsel dringt diep door in het haar; het maakt het haar sterk van binnen en geeft het een prachtige glans van buiten. Dof, droog en pluizig haar wordt zijdezacht en glanzend. Voor verzorging: monoi en papayazaad olie dringen diep in de kern van het haar. Deze oliën repareren droog en beschadigd haar. Zoete amandelolie verzorgt de lagen net onder de schubbenlaag van het haar. Voor zachtheid: yangu olie maakt het haar zacht, glad en beschermt de haarschacht. Deze olie bevat van nature aanwezige antioxidanten, Omega 6 en 9 vetzuren en UV beschermende eigenschappen. Voor glans: maracuja olie, ook bekend als passiebloemolie, is rijk aan Omega 6 en beschermt en verzacht de buitenkant van het haar. Het haar krijgt een schitterende glans.  Voor gezond haar: essentiële mineralen voeden het haar en de hoofdhuid en reguleren de vochtbalans.

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo