4 april 2014

Nominatie coiffure award 2014

De nieuwe lente- en zomercollectie van Kimm Koffijberg is bewegelijk, zacht en aaibaar. Ronde vormen, wollige texturen en zachte kleuren nodigen uit om je handen door het haar te halen. 

De gebruikte kniptechnieken geven veel gradaties in het haar. In combinatie met de wollige textuur ontstaan ronde vormen, een natuurlijke valling en een zachte uitstraling. De kleurtoepassingen zijn expressief en subtiel. Ze zijn zeer gedetailleerd, afwisselend en plaatselijk toegepast. Hierdoor versterken ze de natuurlijke haarkleur, accentueren ze de ronde vormen en licht het haar plaatselijk glanzend op.  Dit resulteert in de poederachtige, supervrouwelijke en krachtige modelijn Glossom.  De collectie is genomineerd voor de Coiffure Award 2014* – categorie Dameskapsels Noord-Holland.

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo