6 december 2013

Keune Tinta Lift & Color

NIEUW!!!

Keune lanceert drie nieuwe intense contrastkleuringen; Keune Tinta Lift & Color. Creëer levendige kleurschakeringen door het haar in slechts één behandeling op te lichten en te kleuren. Tinta Lift & Color is geschikt voor zowel natuurlijk als gekleurd haar en geeft een intens en permanent resultaat. De unieke formule is sulfaatvrij, wat het aanzienlijk zachter maakt voor het haar dan een traditioneel tweestappen (ont)kleuringproces. Tinta Color Lift & Color kan het haar tot wel vier niveaus oplichten voor een maximaal contrast. Ideaal voor het creëren van highlights en lowlights. Tinta Lift & Color is beschikbaar in de populaire fashion kleuren: Copper, Red en Ruby Red. Evenals alle Keune Tinta Color, bevat de nieuwe Tinta Lift & Color het Triple Color Protection systeem. Zijdeproteïne om het haar te voeden en te herstellen. UV bescherming om kleurvervaging tegen te gaan en kleurstabilisator LP300 voor een langdurig resultaat met een maximale glans. Gekleurd haar vraagt om een speciale kleurbehandeling en daarom biedt Keune een range Keune Design Color Care producten voor thuisgebruik: Color Care Shampoo, Color Care Conditioner en Color Care Treatment.

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo