31 mei 2013

Koffijberg kiest voor Keune

Met ingang van 1 juli 2013 gaat een nieuw samenwerkingsverband van start tussen Koffijberg Hairdressers en Keune Haircosmetics.

Kimm Koffijberg wordt dan Global Color Director voor Keune. Ze gaat daar de verantwoordelijkeid dragen voor alle educatie op het gebied van kleur, geeft (inter)nationale shows en masterclasses en ontwikkelt de creatieve kleurconcepten voor de trend collecties. Hierdoor stopt de samenwerking met Wella Professionals, een firma die Koffijberg onverminderd een warm hart toedraagt.

Waarom Keune? Keune staat voor:

‘True’ : Betrouwbare producten van topkwaliteit, moderne en inspirerende technieken voor mooi en draagbaar haar.
‘Dedication’ : Liefde, passie en vakmanschap binnen een familiebedrijf. De vrijheid om te investeren in de allerbeste ingrediënten.
‘Elegance’ : Het haar is het ‘sieraad’ van de vrouw.
‘Together’ : Keune werkt exclusief samen met professionele salons.

Dicht bij de bron

Bij Keune vindt alles onder één dak plaats en binnen één en dezelfde familie: laboratoria, research & development, de productie en de logistiek. Alles ‘om de hoek’ in Soest. Kimm kan hierdoor de ervaringen van klanten en van haar team direct inbrengen bij de ontwikkeling van producten en technieken van Keune.

Kwalitatief sterke producten

Keune is wereldwijd beroemd vanwege de kwaliteit van haar haarkleuringen. Zo lanceerde het bedrijf kort geleden ‘So Pure Color’, een milde effectieve haarkleuring zonder ammonia en parabenen.

Koffijberg gaat door de samenwerking met Keune weer een nieuwe uitdaging aan, op zowel het creatieve als op het zakelijke vlak. Met maar één doel voor ogen: mooi, gezond en glanzend haar creëren bij de klanten van Koffijberg Hairdressers.

En Kimm? Die blijft u gewoon aantreffen in de salon in de Scheldestraat. Want daar ligt als het erop aankomt toch haar allergrootste passie.

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo