12 september 2012

Wella professionals trend visino award 2012

Ingmar en Kelsey strijden mee voor de landelijke Wella Professionals Trend Vision Award 2012. Ingmar heeft dit evenement vorig jaar op haar naam geschreven en Nederland vertegenwoordigd in New York tijdens de internationale versie van Trend Vision 2011.

Zaterdag 22 september a.s. vindt de landelijke finale plaats van de Wella Professionals Trend Vision Award 2012 in de Fokker Terminal in Den Haag. Ingmar en Kelsey strijden met 44 andere deelnemers uit het hele land mee voor de Wella Professionals Trend Vision Color Award (Ingmar) en Young Talent 2012 (Kelsey).

Trend Vision, een begrip onder de professionals  Wella Professionals lanceerde Trend Vision in 1997. Trend Vision is gebaseerd op sociaal-cultureel trendonderzoek door internationale trendbureaus en –experts. Het signaleert de nieuwste, meest invloedrijke stijlrichtingen op het gebied van creativiteit, mode en innovatie. Deze trends worden vervolgens vertaald naar de meest iconische haarideeën door het creatieve team van Wella Professionals. Ook voor Trend Vision 2012 stond dit team onder leiding van de Global Creative Directors Josh Wood en Eugene Souleiman. ‘Haute Couture’ is het toppunt van creativiteit en is bedoeld om kappers over de hele wereld te inspireren. ‘Prêt-à-Porter’ laat zien hoe de kapper de Haute Couture looks in zijn salon kan vertalen naar draagbare kapsels.

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo