24 maart 2012

Nominatie Coiffure Award 2012 Dameskapsel - Kimm Koffijberg

Amsterdam, 23 maart 2012 – Jimi Hendrix’s ‘Foxy Lady’ is de inspiratiebron voor de nieuwe voorjaar-zomercollectie van Kimm Koffijberg: “Ow Foxy Lady, You look so good, Yeah, Foxy, Yeah, give us some Foxy…”

De nieuwe collectie toont punky, edgy kapsels gedragen door unieke, krachtige vrouwen. Er zijn veel variaties in lengtes van het haar en ook disconnectie, asymmetrie en kleurcontrasten. De wearable lingerie versterkt Kimm Koffijberg’s handelsmerk dat je ook terugvindt in haar eerdere collecties: de combinatie van vrouwelijkheid, kracht, en draagbaar haar. Daar bovenop zijn kniptechniek en kleurtechniek in deze collectie totaal verweven. Foxy Lady is genomineerd voor de Coiffure Award 2012 – categorie Dameskapsels Noord-Holland. Nooit eerder waren coupes en kleur zo toegewijd op elkaar afgestemd als in de voorjaar-zomercollectie Foxy Lady. Jimi Hendrix zong het al: “I’m gonna take you home”!

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo