5 september 2010

System Professional lancering

Gepersonaliseerd advies met de producten van SP omdat jij uniek bent!

Bij Koffijberg Hairdressers vinden we advies op maat belangrijk. Geen hoofdhuid en haartype is immers hetzelfde. Daarom werken we sinds kort ook met de exclusieve producten van System Professional (SP) van Wella Professionals.

System Professional won onlangs de eerste prijs bij de Astir Award (de ‘Oscar’ van de cosmetica) in de categorie ‘Haarverzorging, luxe segment’. Deze prijs werd toegekend vanwege de Personalized Hair Alchemy. Dat is een behandeling met een combinatie van maskers en infusions waarmee wij uw haar precies kunnen geven wat het nodig heeft. Dat maakt de producten van SP uniek.

Of u nu gekleurd haar heeft en/of droog haar, vet haar of een gevoelige hoofdhuid in combinatie met beschadigd of slap haar; met de producten van SP kunnen wij u een persoonlijk advies en een salonbehandeling op maat bieden. Waarom een keuze maken uit verschillende typen verzorging? Waarom volume OF glans wanneer u ook volume EN glans kunt hebben?

Voor deze salonbehandeling worden de benodigde producten speciaal voor u samengesteld en aangebracht met behulp van een bijzondere massagemethode. Dit zorgt voor een optimaal resultaat, namelijk het haar dat u wenst in combinatie met een gezonde hoofdhuid.

Om het effect van deze behandeling te vergroten is het ook mogelijk om de producten van SP thuis te gebruiken. Op die manier kunt u uw haar op professioneel niveau thuis verzorgen met de exclusieve producten van SP.

Kom bij ons langs voor een gepersonaliseerd advies.

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo