14 augustus 2010

Kimm is terug!

Lieve klanten,

Het gaat heel erg goed met mij, maar voordat ik hier verder over vertel wil ik allereerst zeggen hoe bijzonder wij het vinden hoe jullie met ons mee hebben geleefd. De cadeaus, kaarten en bloemen zijn overweldigend. Wij zijn jullie hiervoor zeer dankbaar. De bevalling is net zo goed verlopen als bij Stijn. Nu is het alleen maar genieten van kleine Vinn en grote Stijn. Vinn doet het heel goed en is al lekker aan het groeien. Robert, Stijn en ik zijn heel trots op hem en het is net of hij er altijd al is geweest. Na de mooie kraamweken kriebelde het weer om te gaan beginnen met werken. in de maand augustus ga ik op vrijdag en zaterdag werken. Vanaf begin september ben ik weer voor 4 dagen terug. Voor het maken van een afspraak kunnen jullie ook een email sturen via onze website. Tot snel!

Groetjes en liefs Kimm

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo