Koffijberg

Wassen knippen drogen (60 min.)

Koffijberg Hairdressers versterkt je persoonlijkheid op een krachtige manier. Zonder poespas creëren wij een natuurlijk kapsel die je uitstraling versterkt. Jouw natuurlijke haarstructuur is bij ons in de kapsalon het uitgangspunt voor het kiezen van een goede coupe. Heb je krullen? Wij halen er het allerbeste uit. Steil haar? Onze kappers bepalen samen of een korte of lange look het beste bij je (levens)stijl past. 

Kapper Amsterdam

Voordat de kapper of kapster je haar in onze kapsalon gaat knippen, krijgen je haar en hoofdhuid eerst een heerlijke wasmassage. Jij ligt ondertussen ontspannen op een van onze stoelen die zijn uitgerust met twee Shiatsu massagestanden.

Wij kijken  naar de gesteldheid van je haar en hoofdhuid en je krijgt een persoonlijk advies over een shampoo en/of masker. Na de wasmassage zal de kapper of kapster je haar knippen op basis van jouw wensen en zijn of haar vaktechnische kennis. Na het knippen, drogen wij je haar met een föhn en zorgen we ervoor dat je kapsel mooi gestyled is. We maken daarbij gebruik van de allerbeste producten. In onze kapsalon werken we met de merken L’Oréal Professionel en Kérastase. Onze kappers en kapsters nemen de tijd om goed naar je wensen te luisteren.

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo