Koffijberg

Shining Grey

Kimm Koffijberg heeft een uniek concept ontwikkeld. Voor vrouwen met gekleurd haar die op een mooie manier hun grijze haar willen laten uitgroeien.

‘Shining grey’ verloopt via een subtiel persoonlijk stappenplan en duurt gemiddeld een jaar. Elke 3 of 4 maanden bezoek je onze kapsalon. Op een uitgekiende manier plaatsen onze kappers en kapsters bij ieder bezoek low- en highlights om zo het grijze en het gekleurde haar steeds meer te blenden. Jij en je omgeving wennen zo geleidelijk aan je nieuwe grijze haarkleur, terwijl onze kappers en kapsters de kwaliteit en de kleur van het haar goed bewaken. Na een jaar komt een vrouw tevoorschijn met een sprankelende grijze en eigentijdse look.

https://youtu.be/307HXGFZhN4

Beauty basic

Make-up advies nodig na een Shining grey behandeling? Wij zijn er voor je in onze Beauty Area. Wij adviseren en helpen je graag om je make-up aan te passen aan je nieuwe haarkleur. Wij geloven in less is more door de basics (foundation, concealer, primer, mascara en blush) zo toe te passen dat het beste van jou naar voren komt. Maak een afspraak voor een professioneel advies van een van onze visagistes!

https://youtu.be/f8JpVi4UMEM

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo