Koffijberg

Kerastase Fusio Dose Ritueel

Kérastase – Fusio-dose (45 minuten)

Fusio-dose behandelt twee behoeften van je haar en hoofdhuid tegelijkertijd en helemaal op maat.

‘Fusio-dose’ is het ritueel voor directe haarverbetering en geschikt voor alle haartypen. Het resultaat is direct zichtbaar en heeft een meerdaagse houdbaarheid. Dit komt  door de hoge concentratie van actieve ingrediënten in de shampoo en fusio-dose. Twee behoeften van haar en hoofdhuid kunnen tegelijk worden aangepakt. We maken de behandeling helemaal op maat voor jou.

De Treatment room

De oplossing voor haar- en hoofdhuidproblemen

Heb jij aandacht voor de conditie van je haar en hoofdhuid? En wil je die verbeteren? In onze Treatment room brengen wij met een geavanceerde camera de conditie van je haar en hoofdhuid in beeld. Op basis hiervan adviseert een van onze kappers of kapsters je over een custom made behandeling en over onze producten.

De producten voor thuisgebruik kan je in combinatie met deze behandeling direct met een korting van 25% aanschaffen.

Als je een van onze behandelingen hebt uitgekozen, ga je fijn relaxen in een van onze massagestoelen. Wij verbeteren ondertussen de conditie van je haar en hoofdhuid met de speciaal op jou afgestemde verzorging en onze hightech tools (de Clarisonic brush en de Micronizer). Met deze tools komt de verzorging nog dieper in je haar en hoofdhuid terecht. De behandeling is inclusief een uitgebreide hoofdhuidmassage en exclusief het drogen van je haar.

← Terug naar de homepage

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Volgen
Volgen