Koffijberg

I-dentity

Koffijberg heeft een nieuwe metamorfose: I-dentity. Volume, vorm, kleur en conditie van je haar zeggen veel over wie je bent of over wat je wilt uitstralen. Door je kapsel geef je een stukje van je identiteit prijs. 

Mooi haar versterkt ook je innerlijk. Het is bewezen dat er een direct verband is tussen je gevoel van eigenwaarde en (de reacties van anderen op) je haar.

I-dentity

Daarom heeft Kimm Koffijberg I-dentity ontwikkeld. De nieuwe metamorfose om je te adviseren over een nieuwe haarkleur, een nieuw kapsel en bijpassende visagie.

Met I-dentity kijken we verder dan je gezichtsvorm of huidskleur. Ook verder dan de laatste trends. Wij vinden dat jouw kapsel en visagie jouw identiteit en lifestyle helemaal moeten onderstrepen. Wat wil jij laten zien? Wat wil jij uitstralen? Wat heb jij nodig? Gun jezelf deze unieke kans om samen met een van onze stylisten jouw eigen persoonlijke statement af te geven.

Onze nieuwe metamorfose I-dentity bestaat uit verschillende onderdelen die ook los van elkaar te boeken zijn: Style I-dentity (advies over kapsel en styling), Color I-dentity (haarkleuranalyse) en visagie.

Beauty basic

Make-up advies nodig na een Color-I-dentity behandeling? Wij zijn er voor je in onze Beauty Area. Wij adviseren en helpen je graag om je make-up aan te passen aan je nieuwe haarkleur. Wij geloven in less is more door de basics (foundation, concealer, primer, mascara en blush) zo toe te passen dat het beste van jou naar voren komt. Maak een afspraak voor een professioneel advies van een van onze visagistes!

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo