Koffijberg

Onze aanpak

Onze aanpak staat al meer dan 45 jaar voor vakmanschap, creativiteit en vernieuwing op het gebied van kapsels, – natuurlijke – haarkleuringen en styling. Ook onderzoeken bij continu wat de behoeftes van onze klanten zijn om hun persoonlijkheid beter uit te laten komen en hun lifestyle te ondersteunen.

Interesse en aandacht

Onze kappers hebben veel interesse in jou en in je manier van leven. Als je dat wilt, nemen wij graag de tijd om samen met jou te onderzoeken welke coupe, haarkleur en styling het beste bij jouw lifestyle past. Wij vinden het belangrijk dat je langere tijd tevreden bent met je kapsel en het ook thuis goed kunt onderhouden.

Professioneel en trendsettend

Onze kappers nemen iedere week deel aan een praktijkgerichte interne training. Ook worden de allerbeste professionals van buitenaf uitgenodigd om onze kappers te trainen. Kimm geeft veel trainingen als Color Consultant voor L’Oréal Professionnel, aan haar eigen team maar ook aan professionals van andere salons. Ook is Kimm haarexpert voor informatieplatform Wie Wat Haar en deelt zij haar zakelijke ervaringen in het vakblad Style Vision. Zij ontwikkelt elk jaar een eigen collectie voor Kapsalon Koffijberg Hairdressers waarin zij samen met het team de door haarzelf ontwikkelde nieuwste kleur- en kniptechnieken toepast. Deze collecties zijn echt ontworpen voor onze klanten en de consument die geïnteresseerd is in haartrends. Dit alles zorgt ervoor dat onze kappers altijd uitstekend op de hoogte zijn van de allernieuwste vaktechnieken, trends en producten, denk hierbij bijvoorbeeld aan plantaardige, vegan haarkleuringen met natuurlijke producten.

Communicatie is belangrijk

Goede communicatie vinden wij erg belangrijk om een mooi eindresultaat te bereiken waarmee onze klanten meer dan tevreden zijn. Wij trainen onze kappers daarom regelmatig op hun communicatie skills. Om ervoor te zorgen dat echt niets aan onze aandacht ontsnapt, wordt er met enige regelmaat een mystery guest uitgenodigd om ons service- en kwaliteitsniveau te toetsen en doen wij navraag bij onze klanten.

Coaching met behulp van een persoonlijk plan

Eigenaar Kimm is continu op zoek naar wat jou als klant en andere consumenten bezighoudt. Omdat Kapsalon Koffijberg Hairdressers jouw uiterlijk kan versterken, werken we met een persoonlijk plan dat we voor iedere klant afzonderlijk samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan het Shining Grey-concept waarin dames die hun grijze haar willen omarmen, door ons intensief worden begeleid bij dit proces naar mooi en natuurlijk grijs haar. Of wanneer jouw uiterlijk een nieuwe boost nodig heeft op zowel haar- als kledinggebied: met het Personal Style Identity-concept werken we voor jou het beste plan uit. Wij zijn er voor je, niet alleen voor een goede knip- of kleurbehandeling maar ook wanneer je meer nodig hebt!

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo