4 september 2020

De stylingproducten van L'Oréal Professionnel: Tecni.ART

De stylingproducten van L’Oréal Professionnel: Tecni.ART

De lijn met stylingproducten, Tecni.ART, is heel uitgebreid. We kunnen daarom met zekerheid zeggen dat er voor elk haartype en elke haartextuur een passend stylingproduct bestaat. De eerste vereiste voor alle producten is dat ze niet verzwarend op het haar mogen werken en de twee vereiste is dat ze allemaal heel gemakkelijk in gebruik moeten zijn. De Tecni.ART producten zijn zo geformuleerd dat het resultaat van je styling lang effect heeft en je dagenlang je look en je coupe vast kunt houden. Van nonchalante beach waves tot die glamourous glans. Ook aan haartypes die meer verzorging nodig hebben is gedacht door de toevoeging van technische elementen: een aantal producten bevatten een hittebescherming en anderen hebben een anti frizz controle tegen pluizige haarpunten. Ook vanuit de professionele kapperswereld is Tecni.ART een aanrader. Wij als haarstylisten kunnen met deze producten veel creëren en modelleren en we laten het je graag zien in de salon. Maar misschien nog wel belangrijker is dat jij er thuis óók mee aan de slag kunt. Zoals ze bij Tecni.ART zeggen:

‘Haal de kunstenaar in jezelf naar boven en speel met je haar, kneed het in iedere denkbare vorm, model of look met Tecni.ART hairstyling producten van L’Oréal Professionnel.’

MUST HAVES & BESTSELLERS

Tecni.ART Constructor

Geschikt voor haartype: fijn tot normaal haar

Constructor Heat Protection is een hitte beschermende spray met twee grote voordelen: de spray geeft het haar meer textuur en een sterke ‘grip’ om volumineuze en golvende looks te ondersteunen. De versterkte volume is niet star of plakkerig, er blijft een flexibele fixatie mogelijk. Wees ook niet bang om je haar met Constructor te overbelasten, gebruik zoveel je wilt zonder het haar te verzwaren. De hitte beschermende spray laat geen zichtbaar residu achter in het haar en laat jouw coupe verrassend licht aanvoelen.

Tecni.ART Super dust

Geschikt voor haartype: alle haartypes

Super Dust Styling Powder is een haarpoeder op basis van minerale poeders die volume en structuur aan elk haartype geeft. Hoe je je haar met Super Dust volume geeft? Schud de bus vóór gebruik en sprenkel wat poeder in de palm van je hand. Breng het aan op droog haar over de hele lengte tot aan de punten om het haar volume te geven. Voor nog meer volume, breng je het direct bij de haaraanzet aan, je schudt dan wat poeder uit de bus op een centimeter hoogte boven de hoofdhuid. Super Dust is ook zeer geschikt om opgestoken haar volume te geven en touperen gemakkelijker te maken.

Tecni.ART PLI

Geschikt voor haartype: dik haar

PLI Thermo-modelleerspray is een haarspray die het kapsel vormgeheugen, grip en fixatie geeft. Het is een instant lifteffect voor volumekapsels, veerkrachtige krullen en golvend haar. Hoe gebruik je PLI om je haar blijvend volume te geven? Spuit het rijkelijk op handdoekdroog haar en lift het haar bij de aanzet terwijl je het in model föhnt. Of gebruik rollers voor nog meer lifteffect en om het haar volume te geven. Je kunt PLI ook gebruiken in combinatie met een krultang om een nog creatiever kapsel te creëren.

Tecni.ART Liss Control Plus

Geschikt voor haartype: alle haartypes, ook krullend haar

Tecni.ART Liss Control Plus Serum is een intensief gladmakend stylingserum dat 24 uur lang beschermt tegen vochtigheid. Het maakt het haar glad en voorkomt pluizende haarpunten. Ideaal bijvoorbeeld voor het creëren van een gladde en glanzende paardenstaart. Breng een kleine hoeveelheid Liss Control Plus Serum aan op gewassen en handdoek droog haar en föhn het voor een glad resultaat. Wil je je krullen zonder frizz onder controle houden? Breng dan een kleine hoeveelheid aan en laat ze los aan de lucht drogen.

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo