2 september 2020

De luxe haarverzorging van Kerastase

Kérastase is een luxe haarverzorgingsmerk uit Frankrijk, Parijs, dat al sinds 1964 bestaat. Het merk heeft een uitgebreid assortiment met bijpassende salonrituelen die een gerichte oplossing voor vrijwel elk haar- of hoofdhuidtype bieden.

Kérastase is geïnspireerd op en ontwikkeld voor de moderne, trendy vrouw die van gezond en glanzend haar houdt. Omdat de weg naar gezond en glanzend haar per persoon verschilt, zijn persoonlijke aandacht en expertise van de stylist onmisbaar bij het bereiken ervan. Het haartype of de hoofdhuidproblemen kunnen immers de interne en externe factoren van het haar beïnvloeden. Met onze persoonlijke aandacht en onze expertise vinden we een oplossing voor deze factoren en kunnen we je ondersteunen om jouw haar weer gezond en glanzend te krijgen. Kérastase biedt daarom op maat gemaakte producten en rituelen met uitzonderlijke resultaten. Hoewel de lijn in eerste instantie is ontwikkeld voor vrouwen is het inmiddels zeker niet meer genderspecifiek. Zo is er een aparte lijn voor mannen geformuleerd – Densifique Homme – en is ook de Spécifiquelijn erg geliefd bij mannen.

Heb je beschadigd of breekbaar haar, een gevoelige hoofdhuid, droog haar, blond haar of highlights, weerbarstig haar, krullen, gekleurd haar, last van haaruitval, fijn haar dat volume nodig heeft, wil je stimulatie van je haargroei of gebruik je het liefst natuurlijke haarproducten? Kérastase heeft alles voor jouw specifieke haarbehoeftes in het assortiment. Je persoonlijke verzorging begint bij de basis: een shampoo en verzorging die past bij de behoefte van jouw haar en hoofdhuid. Na het wassen en verzorgen van je haar voeg je nog één van de verschillende verzorgende oliën toe. Deze glansgevende, pluistemmende of hittebeschermende olie gebruik je  op droog of handdoekdroog haar voor de finishing touch.

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo