5 september 2018

Botanea

Bij ons in de salon kleuren we nu ook met Botanea. Botanea is een 100% Plantaardige Professionele Haarkleur samengesteld uit slechts drie natuurlijke ingrediënten: Cassia, Henna en Indigo, zorgvuldig verbouwd en geoogst in India.

  • Ben jij die klant die hiernaar op zoek is?
  • Wil jij liever geen chemie aan je hoofd en haar, of minder haarbreuk door middel van kleur.
  • Ben jij allergisch geworden of gevoelig voor oxidatieve haarkleuren dan is dit echt wat voor jou.
  • Of wil je gewoon een gezonde levenstyle erop nahouden.
  • Misschien ben je opzoek naar een mooie natuurlijke of warme kleur, of wil jij je grijze haar mooi laten blenden.
  • Ben je het thuiskleuren met Henna zat en wil je ook wel eens een lekker verwenmoment bij de kapper dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Kimm Koffijberg zegt over Botanea: ‘deze 100% natuurlijke haarkleuring is echt een must in deze huidige samenleving. Met Botanea kunnen we veel verschillende kleur resultaten bieden. Haar en hoofdhuid van de klant word steeds gevoeliger en de vraag naar producten die een gezonde levensstijl kunnen versterken is steeds groter. Fijn dat wij als Koffijberg Hairdressers onze klanten dit kunnen bieden. Het verhaal achter Botanea is ook heel interessant en sluit aan bij onze salon. De natuurlijke ingrediënten die gewonnen worden in India, waarbij een prachtig programma is opgezet om zo ook de sociaal economie verder helpen te ontwikkelen. Ook de verpakkingen waarin Botanea bij ons in de salon geleverd worden zijn gerecycled van 50% pet plastic en zijn navulbaar. Zo kunnen wij ook ons steentje bijdragen aan sustanability

L’Oréal Professionnel’s plantaardige haarkleur is in staat een breed scala aan tinten te creëren en op maat te maken voor iedere klant, wanneer de drie poeders worden gemengd met heet water. Deze drie plantaardige poeders zorgen voor gepersonaliseerde kleurresultaten, van licht blond tot donker bruin, en wit haar wordt gecamoufleerd voor een natuurlijk resultaat.

Alleen wij kunnen  deze poeders mengen om op maat gemaakt recepten te maken. Ben je benieuwd geworden onze 100% plantaardige haarkleuring? Kom snel  langs in de salon en vraag ons naar een advies op maat! Deze intake duurt 15 minuten zodat wij jouw verwachtingen kunnen managen. Samen zullen wij met een speciale tool het mooiste kleur recept samen maken.

Bekijk ook deze film.

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo