23 februari 2017

Trendkleuren 2017

In de maand maart gaan we officieel de lente in en dat betekent voor veel mensen: ready for new hair! Een nieuw seizoen, nieuw kapsel: daar zijn we soms allemaal wel eens aan toe. Maar welke kleur past bij mij? En wat zijn eigenlijk de haartrend kleuren van dit moment?

We vroegen het onze kleurspecialist, Kimm Koffijberg, die begin februari als Global Color Director van Keune Haircosmetics, gezamenlijk met het nationale en internationale team de nieuwe **kleurcollectie New Dawn **presenteerde. Vandaag presenteren wij de nieuwste kleuren aan jou, kortom laat je inspireren.

“De diversiteit aan kleur binnen deze collectie spreekt enorm veel mensen aan. Ik merk persoonlijk dat klanten steeds meer willen laten zien van wie ze zijn en waar ze voor staan. En dat vertaalt zich regelmatig naar een nieuwe haarkleur. Als Global Color Director is het daarom fantastisch om een on-trend kleurportfolio aan te kunnen bieden die de eigen identiteit van de klant versterkt.” — Kimm Koffijberg

Wat is de reden dat je hebt gekozen voor deze prachtige range van kleuren?

Kleuren worden versterkt door de verhalen van de personen die de kleur dragen. Dat betekent dat we kijken welke haarkleur het beste bij de persoon past, wat het versterkt en wat perfect aansluit op hun levensstijl. Als kleurspecialist luister je naar de persoon en daar pas je jouw advies op aan. Een verandering in iemands leven, of deze nu groot of klein is, kan hierbij enorm helpen en bepalend zijn voor de keuze van de haarkleur. In samenwerking met Keune lanceerde wij onlangs vijf gloednieuwe kleuren, van natuurlijke tinten tot statementkleuren. Ik heb een er aantal voor jullie uitgelicht, lees je mee?

Fired Up Violet – krachtige paarse kleur

Wil je je innerlijke kracht nog sterker naar buiten laten komen? Kies dan voor de Fired Up Violet. Deze trendkleur is wereldwijd niet meer weg te denken uit het straatbeeld. In het campagnebeeld zie je hoe krachtig Melissa wordt ondanks dat zij een warme huidskleur heeft. Zij vindt het contrast prachtig en dat straalt zij ook uit. Exact de reden waarom ik het ook fantastisch vind om hier als Global Color Director voor Keune aan bij te dragen.

Confident Copper - een zachte kopertint

De Confident Copper is niet meer weg te denken uit ons kleuren portfolio. Je kunt deze natuurlijke koper ook wel het nieuwe blond noemen. Perfect voor een type vrouw die wel eens iets anders wil dan blond maar dan niet te heftig. Of wil jij ook wel eens door het leven gaan als een natural redhead? Dan is deze kleur zeker aan te raden. De kleur kun je perfect gebruiken voor een warme of een koele ondertoon van de huid. Daarnaast prachtig als accent in donker haar of als peachy accent door je blonde haar.

Unstoppable blond

Unstoppable Blond is hoe wij blond allemaal kunnen waarderen. Door de geschiedenis heen is blond altijd een gewaardeerde kleur geweest. Op dit moment zien we veel natuurlijke en koele blond accenten, waardoor we geen gele of oranje ondertoon zien.

Daarom zijn de drie nieuwe kleuren in de kleurcollectie zo’n perfecte aanvulling op het koele blond assortiment. Of je nu zeer lichtblond, middenblond of donkerblond wenst. Of je nu een donkere huidskleur hebt of een hele blanke, New Dawn Unstoppable Blond heeft hier een antwoord op.

View on Youtube

Fearless Lilac - een koele lavendeltint

De Silver Lilac is een prachtige aanvulling op de ‘grijze’ trend die we nu nog steeds erg veel zien. Ook deze kleur kunnen we helemaal aansluiten op wat bij jou past. Het is een kleur die jouw koele huidskleur versterkt.

Ben jij ook geïnteresseerd in een nieuwe haarkleur die bij jou past? Maak dan hier een afspraak voor een adviesgesprek, zodat wij ook voor jou een mooi kleurplan kunnen maken voor de perfect color look!

Volg je ons ook al op Facebook en Instagram?

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo