Koffijberg

Kleuring & Streaks lang haar

Hierbij wordt het gehele haar ingezet met een kleuring en door de kleuring heen worden er highlights (lichte plukjes) of lowlights (donkere plukjes) in het haar gezet. Omdat er bij lang haar meer kleurproduct en meer tijd nodig is om alles op de juiste manier in het haar te zetten, rekenen wij dat erbij.

Voordat de kapper of kapster je haar in onze kapsalon gaat kleuren, maken we eerst tijd voor een kleuranalyse. Na binnenkomst in onze kapsalon vul je een vragenlijst in. De kapper of kapster krijgt op basis hiervan al een idee over wie je bent, wat je in het dagelijks leven doet en wat je wilt. In onze Color Studio bespreken we al je wensen en adviseren wij je over de mogelijkheden. De professionele vaktechnieken van onze kappers zorgen ervoor dat je onze salon met een prachtige nieuwe haarkleur verlaat. Met een kleur die past bij de tint van je huid en die je een prachtige persoonlijke uitstraling geeft.

Natuurlijk kijken we tijdens het kleuren ook naar de gesteldheid van je haar en hoofdhuid en krijg je hier persoonlijk advies over. Alle kleurbehandelingen zijn inclusief een heerlijke hoofdmassage en haarmasker met warme handdoek.

Na het kleuren kan je ervoor kiezen je haar door een van onze topkappers in model te laten knippen. Of je kunt het helemaal laten föhnen waardoor je kapsel mooi gestyled blijft. Natuurlijk mag je het ook alleen even door ons laten drogen.

Koffijberg maakt alleen gebruik van de allerbeste producten. In onze kapsalon werken we met de merken L’Oréal Professionel en Kérastase.

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo