Koffijberg

Keune Care Ritueel

Keune – Care incl. Miracle Elixir (45 minuten)

Een heerlijke overall boost voor je haar en hoofdhuid, met daarbij een ontspannende massage. Geschikt voor ieder haar- en hoofdhuidprobleem. Voor gezond en verzorgd haar dat gemakkelijk te stylen is.

De essentiële mineralen in de shampoo en het masker van de Care Line met de toevoeging van het Miracle Elixir van Keune geven je haar wat het nodig heeft. De ‘K-Mist’ (met warme stoom) zorgt ervoor dat het masker heel diep intrekt. Geniet na de behandeling van haar dat gezonder, zachter en glanzender is dan ooit.

Miracle Elixir  zorgt ervoor dat intern beschadigd haar tot 80% wordt hersteld* en dat je haar twee keer zo zacht aanvoelt na slechts één behandeling.

De Booster bestaat uit een zeer geavanceerde keratinemix (keratine, gehydrolyseerde keratine, geoxideerde keratine, aqua) die, dankzij Zipper-technologie, de natuurlijke keratine in het haar nabootst en beschadigd haar van binnenuit herstelt.

* Interne bescherming tot 80% na twee behandelingen. Gebaseerd op DSC-tests.

De Treatment room

De oplossing voor haar- en hoofdhuidproblemen

Heb jij aandacht voor de conditie van je haar en hoofdhuid? En wil je die verbeteren? In onze Treatment room brengen wij met een geavanceerde camera de conditie van je haar en hoofdhuid in beeld. Op basis hiervan adviseert een van onze kappers of kapsters je over een custom made behandeling en over onze producten.

De producten voor thuisgebruik kan je in combinatie met deze behandeling direct met een korting van 25% aanschaffen.

Als je een van onze behandelingen hebt uitgekozen, ga je fijn relaxen in een van onze massagestoelen. Wij verbeteren ondertussen de conditie van je haar en hoofdhuid met de speciaal op jou afgestemde verzorging en onze hightech tools (de Clarisonic brush en de Micronizer). Met deze tools komt de verzorging nog dieper in je haar en hoofdhuid terecht. De behandeling is inclusief het drogen van je haar en een uitgebreide hoofdhuidmassage.

← Terug naar de homepage

Volgen
Volgen