Koffijberg

Kerastase Fluideliaste Ritueel

Kérastase – Fluidealiste (60 minuten)

Springerig, krullend, pluizig of moeilijk te ontwarren haar? Kies dan voor onze  Kérastase – Fluidealiste behandeling.

Na dit ritueel is je haar direct hersteld en blijft het tien wasbeurten getemd, gemakkelijk doorkambaar en glanzend. Het Fluidealiste ritueel met shampoo, masker, serum en stijltang zorgt gegarandeerd voor mooi, zacht, glad en glanzend haar. Deze behandeling behoudt het eigen volume van je haar en maakt het niet zwaar.

De Treatment room

De oplossing voor haar- en hoofdhuidproblemen

Heb jij aandacht voor de conditie van je haar en hoofdhuid? En wil je die verbeteren? In onze Treatment room brengen wij met een geavanceerde camera de conditie van je haar en hoofdhuid in beeld. Op basis hiervan adviseert een van onze kappers of kapsters je over een custom made behandeling en over onze producten.

De producten voor thuisgebruik kan je in combinatie met deze behandeling direct met een korting van 25% aanschaffen.

Als je een van onze behandelingen hebt uitgekozen, ga je fijn relaxen in een van onze massagestoelen. Wij verbeteren ondertussen de conditie van je haar en hoofdhuid met de speciaal op jou afgestemde verzorging en onze hightech tools (de Clarisonic brush en de Micronizer). Met deze tools komt de verzorging nog dieper in je haar en hoofdhuid terecht. De behandeling is inclusief het drogen van je haar en een uitgebreide hoofdhuidmassage.

← Terug naar de homepage

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Volgen
Volgen