Koffijberg

Kerastase Extentioniste Ritueel

Kérastase – Extentioniste

Extentioniste is het eerste trainingsprogramma voor hoofdhuid- en haarverzorging met als doel langer haar, waarbij je gecoacht wordt door onze haarstylisten. De ‘training’ begint in de salon en gaat thuis verder. Het programma duurt drie maanden en heeft maandelijks een salonritueel waarbij je haarcoach een nieuwe versterkende dosis van het Extensionisteprotocol uitvoert. De producten van Résistance Extentioniste voor thuisgebruik zijn speciaal ontworpen om de gezondheid van het haar te verbeteren en het haar in een goede conditie langer te laten groeien. Want flink de schaar in het haar of toch proberen het haar te laten groeien? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld wanneer de conditie van het haar zichtbaar verslechtert, het haar afbreekt en er gespleten haarpunten ontstaan. Met het Extentioniste Ritueel kan in de salon de structuur en het oppervlak van de haarvezels worden versterkt. Het haar wordt elastischer en vanaf de haarwortels tot aan de punten versterkt. Na drie maanden is de keus aan jou: doorgaan met je haar gezond en glanzend verder laten groeien? Je weet nu in ieder geval dat het knippen van je haar bedoeld is voor het creëren van een persoonlijke stijl en niet meer om schade aan het haar te verwijderen.

Extentioniste ritueel Extentioniste ritueel

De Treatment room

De oplossing voor haar- en hoofdhuidproblemen

Heb jij aandacht voor de conditie van je haar en hoofdhuid? En wil je die verbeteren? In onze Treatment room brengen wij met een geavanceerde camera de conditie van je haar en hoofdhuid in beeld. Op basis hiervan adviseert een van onze kappers of kapsters je over een custom made behandeling en over onze producten.

De producten voor thuisgebruik kan je in combinatie met deze behandeling direct met een korting van 25% aanschaffen.

Als je een van onze behandelingen hebt uitgekozen, ga je fijn relaxen in een van onze massagestoelen. Wij verbeteren ondertussen de conditie van je haar en hoofdhuid met de speciaal op jou afgestemde verzorging en onze hightech tools (de Clarisonic brush en de Micronizer). Met deze tools komt de verzorging nog dieper in je haar en hoofdhuid terecht. De behandeling is inclusief het drogen van je haar en een uitgebreide hoofdhuidmassage.

← Terug naar de homepage

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Volgen
Volgen
Volgen