Koffijberg

Kerastase Anti-Vervuiling Ritueel

Kérastase – Anti-Vervuiling Ritueel

De verzorging van de hoofdhuid is erg belangrijk: je staat er misschien niet bij stil maar een onbehandelde hoofdhuid is de oorzaak van veel haarproblemen. Denk bijvoorbeeld aan vet haar, haaruitval, roos en jeuk. Helaas leven we tegenwoordig in een vervuilde omgeving die veel klachten doet ontstaan of bestaande klachten verergert. Het Hair Detox Anti-Pollution Ritual is ontwikkeld om de hoofdhuid te ontgiften. Het ritueel omvat onder andere een dubbele reiniging van de hoofdhuid: het diep reinigende kleimasker Masquargil wordt gecombineerd met de hoofdhuidborstel van Clarisonic die speciaal voor dit ritueel is ontworpen. Als finishing touch wordt de Masque Hydra Appaisant masserend aangebracht. Dit is een masker op gelbasis die is geformuleerd om de hoofdhuid te kalmeren en de haarkwaliteit te verbeteren.

Anti-vervuiling ritueel Anti-vervuiling ritueel Anti-vervuiling ritueel

De Treatment room

De oplossing voor haar- en hoofdhuidproblemen

Heb jij aandacht voor de conditie van je haar en hoofdhuid? En wil je die verbeteren? In onze Treatment room brengen wij met een geavanceerde camera de conditie van je haar en hoofdhuid in beeld. Op basis hiervan adviseert een van onze kappers of kapsters je over een custom made behandeling en over onze producten.

De producten voor thuisgebruik kan je in combinatie met deze behandeling direct met een korting van 25% aanschaffen.

Als je een van onze behandelingen hebt uitgekozen, ga je fijn relaxen in een van onze massagestoelen. Wij verbeteren ondertussen de conditie van je haar en hoofdhuid met de speciaal op jou afgestemde verzorging en onze hightech tools (de Clarisonic brush en de Micronizer). Met deze tools komt de verzorging nog dieper in je haar en hoofdhuid terecht. De behandeling is inclusief een uitgebreide hoofdhuidmassage en exclusief het drogen van je haar.

← Terug naar de homepage

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Volgen
Volgen
Volgen